Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

LAB OF THE NORTH vil revolutionere hudplejerutinen med tre simple trin
Produkterne udvikles og produceres i Danmark.

LAB OF THE NORTH vil revolutionere hudplejerutinen med tre simple trin

“Grundlæggende handler det om, at vi har gjort det supersimpelt. I samarbejde med danske, prisvindende kemiingeniører har vi udviklet fire produkter, der skal bruges i en 3-trins rutine morgen og aften. Det tager fem minutter dagligt, men gør bare, at din hud er sund, pæn og ren. I dag, i morgen og om mange år – og hvem vil ikke gerne det?,” fortæller Kristian Møller, Co-Founder.

De fleste spiser sundt, dyrker regelmæssig motion, klæder sig pænt - og går generelt op i at have det godt og se godt ud. Men huden, der er kroppens største organ, overlades ofte til tilfældighederne. Mange bruger enten ingen produkter, nøjes med en billig (og halvsløj) dagcreme eller stjæler lidt fra kæresten.

Det er paradoksalt, og det vil Danmarks nye skincare brand, LAB OF THE NORTH, nu være med til at ændre.

Væbnet med en helt simpel 3-trins rutine bestående af fire produkter til brug morgen og aften, angriber de nu det danske og det internationale marked for hudpleje. Visionen er helt klar: En fundamental ændring af måden, vi anskuer og bruger hudpleje på.

“Hudpleje har historisk været enormt uoverskueligt. Hvad skal man bruge? Hvordan skal man bruge det? Hvornår og i hvilken rækkefølge? Det lyder umiddelbart meget banalt, men når du ingenting ved, og kommunikationen foregår på fransk og latin, og du egentlig bare vil have de bedste produkter serveret på en nem måde, er virkeligheden bare en anden,” siger Kristian Møller.

Et opgør med den feminine fortælling om hudpleje

LAB OF THE NORTH gør samtidig op med den romantiske og feminine fortælling om hudpleje. Med et råt og maskulint univers bliver tingene ikke pakket ind. Det er ingredienserne og fremgangsmåden, der er i fokus, så folk ved, hvad de får, og hvordan de skal bruge det.

Produkterne udvikles og produceres i Danmark med nøje udvalgte ingredienser fra øverste hylde. Eksempelvis bruges der tre forskellige typer hyaluronsyre i produkterne, ligesom niacinamid og bakuchiol, der er et naturligt og bedre alternativ til retinol, også er at finde på ingredienslisten.

Anti-age produkter i 20’erne

Med The Anti-Age Formula™ der består af fire produkter; en face wash, en serum, en dagcreme og en natcreme, har LAB OF THE NORTH gjort det nemt at få styr på sin hudplejerutine. Samtidig angriber de hele den misforståelse, der hersker om brugen af anti-age. 

Mange tror fejlagtigt, at anti-age produkter udelukkende er behandlende, men i virkeligheden bør man begynde at forebygge hudens aldring og bruge anti-age produkter, når man er i sine 20’ere – før rynker og fine linjer melder deres ankomst, og den trætte hud er blevet permanent. Det er nemlig her, huden begynder at ældes, og det er her, produkterne er mest effektive.

Ved tidlig brug af anti-age produkter forsinker man hudens naturlige aldringsproces, og vænner huden til at optage de aktive ingredienser og de næringsstoffer, huden skal bruge. Bottom line er, at desto tidligere man begynder at bruge anti-age, des sundere og mere modstandsdygtig vil ens hud være, når man bliver ældre.

The Anti-Age Formula™ er baseret på 3 gode råd til din hudpleje

labofthenorth_Tekst-1.jpg

1. Vask dit ansigt (rigtigt) både morgen og aften

Den største fejl, som mange begår, er, at undlade at vaske ansigtet. Det gælder både inden, man rammer puden om aftenen, og før man tager afsted om morgenen. 

Hvis man ikke vasker sit ansigt, vil døde hudceller samt alt det skidt, ens hud har indsamlet i løbet af dagen og natten, blokere porerne, og i sidste ende resultere i uren og irriteret hud.

Den umiddelbare løsning vil måske være, at vaske ansigtet i vand eller håndsæbe – men vand alene, og især sæbe, er med til at udtørre huden. Udtørret hud fører til ubalance i hudens sebumproduktion, og det vil i sidste ende også blot give flere urenheder.  

Løsningen er i stedet at benytte en mild face wash, der renser porerne i dybden, men uden at dehydrere huden.

LAB OF THE NORTH har derfor udviklet Pore Cleansing Face Wash, der er en mild men effektiv ansigtsrens, der indeholder aktive ingredienser som bl.a. aloe vera, ceramider samt æble- og kamilleekstrakt, der, udover at rense huden, også virker beroligende, har plejende, lindrende samt fugtighedsgivende egenskaber. 

Pore Cleansing Face Wash fra kan med fordel benyttes under bruseren, og er desuden nem at have med i tasken. 

labofthenorth_Tekst-2.jpg

2. Benyt et serum til specifikke behov 

Det er ofte begrænset, hvor mange og hvor høje koncentrationer af de aktive ingredienser man kan putte i én creme - og derfor kan man med fordel tilføje et eller flere serummer til ens hudplejerutine.

Et serum har typisk en højere koncentration af aktive ingredienser, og er lettere i sin konsistens, så det hurtigere kan transportere de aktive ingredienser ind i huden. Der findes et væld af serummer derude, men i bund og grund skal man vælge et, der tilgodeser ens behov.

Man kan sagtens bruge et eller flere sera med isolerede ingredienser, men LAB OF THE NORTH anbefaler, at man bruger et serum, der er sammensat af flere. Et sammensat serum er oftest mere komplekst, og er udviklet således, at de forskellige ingredienser i serummet både komplementerer hinanden samt efterfølgende produkter såsom dag- eller natcreme.

Anti-Wrinkle Serum er et fugtgivende serum med aktive ingredienser som squalane, niacinamid samt tre typer hyaluronsyre, der tilfører og binder fugt i huden, øger hudelasticiteten, stimulerer gendannelsen af nye hudceller og booster kollagenproduktionen. Et supervåben mod dannelsen af rynker, fine linjer, dark circles og urenheder. Serummet benyttes efter rens og bør altid følges op med en dag- eller natcreme. 

labofthenorth_Tekst-3.jpg

3. Udnyt nattens ro til at pleje huden

I en dagcreme som Moisturizing Day Cream inkluderer man typisk ingredienser, som skal være med til at beskytte huden mod frie radikaler (skidt og snavs, som huden udsættes for i løbet af dagen). Men da huden ikke har samme behov for beskyttelse om natten, vil der i en natcreme typisk være plads til flere samt højere koncentrationer af aktive ingredienser.

Ligesom med et serum skal man vælge en natcreme, der hjælper med specifikke behov – er man midt i sine 20’ere, kan man med fordel vælge en anti-age natcreme, der hjælper hudens eget forsvar med at reparere skader samt forebygge tegn på aldring. LAB OF THE NORTH anbefaler deres Repairing Night Cream.