Nettet er et sted, som omfavner alle sexlivets facetter. Om man vil have lavet en pornofilm, der er skræddersyet til ens fantasier, eller chatte med søde webcam-piger, så har nettet ens ryg. Og en af de nyeste trends inden for nettets mørkere facetter er efter sigende, at mænd sender billeder af deres ædlere dele til bedømmelse hos kvinder, som er brutalt ærlige - og som ofte bliver betalt for det, skriver Mel Magazine.

I en ny artikel undersøger magasinet trendens opblomstring, som efter sigende startede i 2013 med Tumblr-bloggen ‘Critique My Dick Pic’, hvor brugere kan sende deres private ‘dick pics’ ind til bedømmelse hos andre brugere. Siden har fænomenet spredt sig til forskellige Reddit-fora, hvor kvinder tilbyder en ærlig penis-bedømmelse mod betaling.

Mel Magazine har talt med en af disse kvinder, som går under navnet ‘Eevie Bellini’. Hun fortæller, at hun tjener 20 dollars for at skrive en penisbedømmelse på tre afsnit og 30 dollars på at lave en specialfremstillet nøgenvideo, hvor hun reagerer på en mands penisbillede og vurderer “længde, omkreds, grooming, blodårer og nosser”.

En mand, der selv har gjort brug af en sådan tjeneste, forklarer til Mel Magazine, at han ønskede at få en objektiv, professionel vurdering af sit udstyr.

“Jeg har chattet med piger, der har sagt, at jeg havde den mindste penis, de nogensinde havde set (måske for at såre mig), og jeg har chattet med piger, som sagde, at jeg var enormt veludrustet. Så det gik op for mig, at reaktionerne var meget afhængige af en persons erfaring,” siger han.

“Når det kommer til sælgerne, især de populære, ved du, at de har set en lang række af penisser i alle former, størrelser og farver. At bede en af dem om at bedømme mig virkede som den mest sikre måde at få et objektivt perspektiv.”

Du kan læse mere om fænomenet hos Mel Magazine.

LÆS OGSÅ: Nyt studie: Kvinder er lykkeligere sammen med mindre attraktive mænd

LÆS OGSÅ: Nyt studie: Rødhårede fyre får mere sex på grund af ‘The Ed Sheeran Effect’

LÆS OGSÅ: Falske orgasmer, doggy style og visnende sexliv: Amerikansk magasin har kortlagt sine læseres seksuelle vaner