Hvad betyder pastamaskinen for dig?
”Jeg går meget op i pasta og er ekstremt nørdet, når det kommer til pastaretter. Jeg ævler ofte løs om det til min kone. Derfor gav hun mig forrige jul et helt pastasæt med en maskine og diverse former til at lave forskellige slags pasta. Maskinen er udstyret med en motor, så man ikke selv skal dreje på et håndtag for at køre pastaen ud. Den larmer en del og er lidt Georg Gearløs-agtig, men jeg er rigtigt glad for den.”

Har du en særlig juletradition?
”Jul i min familie har altid været meget konservativ. Men for en del år siden fik jeg indført, at vi skulle have medister til julemiddagen. Det kom sig af, at jeg som yngre spillede håndbold med nogle fyre, der kom fra forskellige steder i landet. Før en julefrokost skulle vi planlægge maden, og der var en af mine holdkammerater fra Jylland, som nævnte, at de altid fik medister i hans familie. Jeg tænkte: ’OK, det kan måske noget’. Man steger medisteren i fedtet fra anden, og det smager virkeligt godt, så den er kommet for at blive. Det er også lykkedes mig at få medisteren indført hos min svigerfamilie.”

Hvad ønsker du dig i år?
”Jeg er helt vild med grappa (italiensk brændevin, red.). Det plejer jeg altid at ønske mig til jul, men fordi jeg fik en masse flasker til både min fødselsdag og mit bryllup tidligere på året, føler jeg ikke, at jeg kan tillade mig at ønske mere grappa. Måske skal jeg for en gangs skyld finde på noget andet.”

Hvad er din største ambition for næste år?
”Min kone og jeg har et fælles projekt for næste år i form af en virksomhed, vi gerne vil starte sammen. Jeg kan ikke sige så meget om det endnu, men jeg glæder mig rigtigt meget til at sætte det i værk.”