KLOKKEN 22.30 går jeg i seng. Jeg har ikke svært ved at falde i søvn, men jeg har svært ved at sove længe nok. Som regel bliver det ikke til mere end seks til syv timer, før jeg vågner af mig selv. Det med at vågne af sig selv er noget, der er kommet med alderen.

Der er ikke noget fjernsyn i mit soveværelse. Et fjernsyn er ikke ligefrem med til at gøre, at man sover ordentligt. Men jeg ser som regel lidt på min telefon, inden jeg lægger mig til at sove.

DET FØRSTE, jeg gør, når jeg vågner, er, at jeg går ud og tisser. Jeg har en dreng på 15 år, som er virkelig svær få op om morgenen. Det bruger min kone, Lenette, og jeg et godt stykke tid på.

 JEG ER SÅ PRIVILEGERET, at jeg har tid til at se nyhederne i tv’et om morgenen. Det er sådan, jeg får mit nyhedsoverblik.

Nogle gange kan jeg også godt finde på at sætte musik på. Jeg er meget glad for dansk musik for tiden. Min yndlingssang er Nik & Jays ’Magisk’. Den, synes jeg, er rigtig god.

HVIS MIN HUD er tør, så kan jeg da godt bruge lidt fugtighedscreme. Men jeg har ingen rutine omkring min hund.

DE FLESTE MORGENER styrketræner jeg eller spiller padel med nogle venner. Jeg vil sige, at jeg er meget middelmådig til padel. Hvis jeg har været ude og spille, venter jeg som regel med at spise morgenmad, til jeg er kommet hjem igen. Det bliver oftest en omgang røræg eller en omelet med skinke og ost, men jeg kan også godt lide en klassisk toast med skinke og ost.

NÅR VI ER SAMLET med landsholdet, som vi fx er under EM, mødes vi klokken halv ti og spiser morgenmad sammen. Det er hele holdet, der samles og spiser sammen. Det foregår i en hotelbuffet, men jeg behøver ikke at være bange for, hvad spillerne spiser. De plejer at spise rigtigt fint, og de ved også godt, at det er vigtigt, at de får et ordentligt måltid.

JEG DRIKKER IKKE KAFFE om morgenen, det kan jeg ikke lide. I stedet drikker jeg en kop te, noget vand eller en Cola Zero.

EN AF DE TING jeg er mest træt af, er det tøj, jeg går i. Fordi jeg ofte enten træner om morgenen, skal med min søn till håndboldtræning eller er derhjemme, som jeg er meget i perioder, bliver det ofte noget praktisk tøj, jeg tyer til. Jeg går meget i joggingtøj. På den ene side har jeg det jo godt med det, fordi det er behageligt, men det er samtidig også trælst, fordi jeg godt kunne ønske mig, at jeg gik i noget lidt pænere eller smartere tøj.