Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Postkort fra Norge: ”Sandvika får nok ikke manges ører til at ringe, men det er faktisk en meget hyggelig gammel by”

Foto: Privat

Postkort fra Norge: ”Sandvika får nok ikke en klokke til at ringe hos mange, men det er faktisk en meget hyggelig gammel by”

Mens vi venter på at få stillet vores rejselyst, vil vi på euroman.dk i den næste tid bringe en række postkort fra udenlandsdanskere, der giver os et indblik i deres liv og hverdag ude i den store verden. Fra Sanvika lidt ude for Oslo fortæller direktør for begravelsesguiden.dk, Daniel Hansen, om Norges storslåede natur og nordmændenes hang til frysepizzaer og Ralph Lauren-skjorter.

JEG SIDDER LIGE NU i Sandvika, der er en slags forstad til Oslo. Det har jeg gjort i snart et helt år, selvom det slet ikke var planen. Min kæreste og forlovede er fra Norge, men vi mødte hinanden for snart 10 år siden på studiet i Danmark. Efter et par år i Danmark ville hun gerne tilbage til Norge, og derfor har jeg haft en lejlighed i Danmark, hun har haft en i Norge, og jeg har pendlet frem og tilbage mellem Danmark, arbejde, Norge og hende.

Men i dag har jeg bopæl i Norge, og det skyldes i høj grad den skæbnesvangre dag i marts, da Mette Frederiksen stod på nationalt TV og lukkede landet ned, hvor jeg tilfældigvis befandt mig i Norge. Lige siden har jeg været heroppe i vores naboland, selvom jeg stadigvæk skal passe mit arbejde som direktør for begravelsesguiden.dk i Danmark.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her