Hugh Jackman har spillet Wolverine siden den første ‘X-Men’-film i 2000.

I alt er det blevet til ni film som den muskuløse mutant, men musklerne er skam ikke kommet af sig selv.

Da Hugh Jackman mødte op på settet til den første film, fik han at vide, at de var nødt til at rykke optagelserne af ham i bar overkrop, indtil han havde trænet og tabt sig noget mere.

LÆS OGSÅ: 3 kosttilskud du ALTID bør have i træningstasken

Derfor lærte han altså fra starten af sin karriere, at han lige så godt kan følge de træningsprogrammer, der bliver lagt for ham op til en film.

I den nyeste - og sidste - film om Wolverine, ‘Logan’, har den australske skuespiller været igennem en umenneskelig kur for at se ekstra muskuløs ud under optagelserne af ham i bar overkrop. Det fortæller han i talkshowet ‘The Late Show with Stephen Colbert’.

For det første skulle han kende den præcise dato for indspilningerne i bar overkrop, så han kunne begynde at træne præcis tre måneder før, at scenen skulle skydes. I løbet af filmens indspilninger øgede Hugh Jackman så sit daglige indtag af vand til 10 liter om dagen. 36 timer før, at han skulle optages i bar overkrop, begyndte skuespilleren at dehydrere sin krop.

LÆS OGSÅ: Peter Falktoft: Derfor drikker jeg ikke

Fordi kroppen har vænnet sig til så meget vand, skal man stadig tisse, selv om man ikke har drukket nyt vand. Derfor endte Hugh Jackman med at tabe sig fem kilo på lidt over en dag.

Men som han selv siger: Lad være med at prøve det derhjemme. Metoden er nemlig yderst farlig og kan både gøre skade på din lever, dit hjerte og din kropstemperatur.

Heldigvis var Hugh Jackman omgivet af eksperter, der skulle sørge for at han ikke, ja, døde!