Sponsoreret af 1664 Blanc

Hvad forbinder I med sommer?

Emil: Jeg tænker på festivaler. Vi har jo været ude at spille hver eneste sommer de seneste 10 år. Vi har sådan set ikke holdt ferie i alle de år.

Joachim: Der er også den her eufori omkring sommer, der hvert år kommer totalt bag på en. Når varmen rammer, bliver oplevelsen af musikken anderledes … dine sanser skærpes. Folk har mere energi og en større lyst, når de stempler ud af deres vinterhi.

Hvorfor er det så specielt at spille på festivaler?

Emil: Det er sygt, at vi overhovedet har så mange festivaler i Danmark. Det vidner jo om, vi at elsker at samles om musikken, og at der er et særligt fællesskab forbundet med festivaler.

Joachim: Der er en samhørighed ved at mødes under åben himmel. Der er bare lidt højere til loftet. Det er festivalnerven.

'Overvurderet eller undervurderet i følge Scarlet Pleasure'

Får jeres sommer et ekstra twist i år?

Alexander: Det tror jeg faktisk ikke, eller hvad …?

Emil: At sidde på en bar og få eller øl eller et glas vin er faktisk noget, vi sjældent gør. For når du kommer hjem efter tre intensive koncertaftener, er du smadret. Men den her sommer spiller vi kun én koncert i juli, så vi kan faktisk twiste vores sommer ved at gøre noget af alt det, alle andre plejer.

Joachim: Ja, normalt har vi de der sommermomenter på landevejen. Under EM i 2021 blev de fleste landskampe set på diverse rastepladser, og det kan også noget.

Hvad er jeres bedste sommerminde?

Alexander: Den er svær – men næsten hver aften, når jeg kigger ud ad vinduet eller går en tur ved skumringstid – når vind og vand er helt stille, solen er gået ned, men det endnu ikke er mørkt – lige dér spreder sig en duft, der tager mig tilbage til så mange sommerminder.

Emil: Jo ældre man bliver, er det som om, at én oplevelse indkapsler en masse minder. Når du fx hopper i havet og får saltvand i næsen, spiser jordbær med fløde … alt det der.

Hvorfor har danskerne godt af sommer og ferie?

Emil: Jeg tror generelt, vi arbejder lidt for meget. Det er den protestantiske kultur: Vi synes altid, vi kan gøre ting lidt bedre – vi straffer os selv lidt, og når vi så får ferie, trænger vi virkelig meget til den.

Joachim: Kulden giver os noget uptightness, men om sommeren er vi mere loose, og det klæder os virkelig godt.

 Hvordan ændrer I selv adfærd, når det er sommer?

Emil: Vi er også mere løsslupne. Det her med bare at stille sig op på en række og se på solnedgangen, mens man pisser og stå med følelsen af, at det moment – som egentlig er ret banalt – er hævet op til noget helt andet.

Joachim: Man har bare lyst til at strække alle oplevelser ud.

Har I nogle særlige rutiner om sommeren?

Emil: Det er egentlig ret svært at tale om almindelige sommerting, for som artister bliver vi ofte mere observatører af det, der sker – og man er med til at levere et soundtrack til folks sommer. 

Hvad ser I helt specifikt frem til ved denne sommer?

Alexander: Det bliver sjovt at holde ægte ferie, pludselig at have mere energi og overskud til at tage hverdagen og sommeren ind, fordi vi ikke skal ud at levere en fest.

Twist din sommer med 1664 Blanc

1664 Blanc er en forfriskende hvedeøl med et strejf af citrus. Den er brygget i stil med de belgiske hvedeøl, deraf navnet blanc, men har sin helt egen profil med sin runde fylde, friskt syrlige bid og søde aroma – perfekt til de varme sommerdage og lange nætter.

1664_Sapphire_Key_Visual_Image14_SR_RGB_614.jpg

Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure, består af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone. I mere end et årti har de leveret hits herhjemme - og internationalt, særligt med ‘What a life’, som er titelnummer til Oscarvinderen ‘Druk’.