Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Søren Holms jul: "Jeg har aldrig været til en julefrokost"

Foto: Paw Gissel

Søren Holms jul: "Jeg har aldrig været til en julefrokost"

24-årige Søren Holm er forsanger i indiepop-bandet Liss. Her fortæller han om at smugkigge på gaverne som barn, om at være dårlig til selv at give gaver og om vestjyske risengrøds-traditioner.

Jeg var syv år gammel, da jeg fik min bedste julegave nogensinde. Det var en Lego-udgave af The Millenium Falcon (ikonisk rumskib fra Star Wars-filmene, red.). Som barn var jeg kæmpe fan af Star Wars, og jeg legede også rigtig meget med Lego, så det var den perfekte kombination. Jeg kan huske, at jeg havde været inde og smugkigge på gaverne på forhånd, så jeg vidste godt, at jeg fik den. Men jeg lod, som om jeg var overrasket alligevel.

Jeg har heldigvis aldrig selv haft en dårlig juleaften. Men min storebror, som går meget op i traditioner, underholder stadig med dengang, min familie holdt jul i Afrika. Jeg var ikke født endnu, og han var stadig ret lille. Juleaften var de sammen med en anden familie, som bestemte, at de skulle have pizza i stedet for julemad. Den oplevelse er han vist stadig lidt traumatiseret af.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her