DOLK.dk - knive og grej på nettet 

DOLK.dk er masser af knive, multitools og andet lækkert grej til livet udenfor. DOLK.dk er autoriseret forhandler af flere kendte mærker og har også fundet frem til nogle mere ukendte, men spændende produkter. Særligt er deres graveringer i fx knive meget flotte. En gravering gør kniven helt personlig. Den lille familiedrevne shop hører hjemme i den nordlige del af landet, hvor naturen virkelig kan give oplevelser. Mange af billederne på DOLK.dk er netop taget på familiens udflugter i det blå.

Friluftsland - Godt udstyr - bedre oplevelser

Friluftslands motto er ”Godt udstyr – bedre oplevelser”, og både udstyret og oplevelserne er i centrum hos Danmarks førende friluftsforretning. På Friluftslands Instagram-profil kan du følge med i hvad der foregår lige nu på den danske outdoor-scene, finde inspiration til ture herhjemme og i udlandet og få tips og trick til dit friluftsgrej. Friuftsland er helt inde under huden på den danske outdoor-scene, i kraft af deres aktive medarbejdere, mange samarbejdspartnere og enorme erfaring med al slags friluftsliv, og du kommer med på alt fra sheltertur i den lokale skov til benhård klippeklatring og marathon-vandring på Pacific Crest Trail.

Bikester - Fixie, 11-speed eller foldecykel? 

Kom hurtigt og elegant fra A til B. Det er for alvor blevet cykelvejr, og hvorfor ikke klare den daglige pendling på en tohjulet? Find masser af citybikes hos Bikester.

CAMPZ - Miljøbevidst kvalitet i nye højder

Det er tid til at komme ud af klatrehallen, og se naturens kraft i øjnene – med stil. Find masser af funktionel beklædning til klatring på CAMPZ.

Northern Hunting - Dansk designet outdoor- og jagttøj.

Vi er Northern Hunting, et dansk outdoor- og jagtøjsmærke med en radikalt anden tro. Vi tror på værdi for pengene, uden at gå på kompromis med funktionalitet eller kvalitet. Sammen med en perfekt pasform og et udfordrende design, gør vi at outdoor- og jagttøj bliver en oplevelse. Vi ønsker at være de bedste, intet mindre, derfor designer vi alt selv her i Danmark. Vi grundlagde virksomheden tilbage i 2015, på ren lidenskab. Med mere end 20 års erfaring i at designe, producere og teste jagttøj, tror vi på, at vi har den nødvendige pålidelighed. For at bevise dette, giver vi dig 5 års produktgaranti. Vi tager risikoen, det burde ikke være din til at tage! Din tilfredshed er af højeste prioritet. Vi fortsætter med at køre på, og forhåbentlig vil du være med i vores stræben efter, at forme den fremtidige outdoor- og jagttøjsvirksomhed. Sammen med jægerne fra Northern Hunting, ønsker vi dig en god rejse med vores produkter.

Spejder Sport – fedt grej og et velgørende formål

Danmarks største og ældste udbyder af outdoor-grej har sendt danskerne på udendørs eventyr siden starten i 1945. I dag finder du kædens butikker fordelt på 20 locations i Danmark. Spejder Sport fokuserer på friluftsliv i Danmark og Norden og i butikkerne finder du fede brands som Patagonia, Bergans og ikke mindst kædens eget brand Asivik, der er et kig værd. Når du handler i Spejder Sport støtter du i øvrigt også et godt formål. Hele virksomheden er nemlig ejet af spejderne og derfor går overskuddet af dine køb til, at børn og unge får en masse oplevelser, de kan bruge resten af livet.