Party Like Gatsby

Er du opslugt af tv-serierne ’Babylon Berlin’ og ’Boardwalk Empire’, og kan du lide at gøre lidt ekstra ud af dit outfit, så hold nytår på Vega. Der er dømt Gatsby-tema, og de omrejsende festarrangører ’Party like Gatsby’ lover liveband, sabelslugere, burlesque-stemning og generel dekadence. Det er din mulighed for at gå med seler og hat, uden nogen dømmer dig (nej, det holder ikke tirsdag morgen på kontoret) og drikke champagne af fjollede, brede glas.

Kom af sted og fest, som man gjorde for knap 100 år siden. Som Jay Gatsby sagde: ”Can’t repeat the past? … Why of course you can!”

Party like Gatsby, Store Vega, kl. 21. 330 kr. ekskl. gebyr.

nyt¨r2.jpg

Gør Roger Moore kunsten efter

Lad alle bekymringer – og eventuelle børn – blive hjemme og book en nat på hotel med udsigt over Vejle Fjord. Munkebjerg Hotel kører den old school med cocktails, gourmetmad og kaffe og avec. Derudover er casinoet åbent, og nu hvor du har taget dit flotteste jakkesæt på, fortjener du også en Dry Martini. Ved midnat står Munkebjerg for fyrværkeriet. Du står for at bunde champagne, lægge an på konen og fremvise dine dansetrin til 60’er-rock. Næste morgen er der champagnebrunch.

Nytårsaften på Munkebjerg Hotel, fra kl. 14 for overnattende gæster eller kl. 18.15 for middagsgæster, 2.495 kr. pr. kuvert, + 1.450 kr. for et dobbeltværelse inkl. champagnebrunch.

nytår.jpg

Lad bølgen gå

Denne skribent har aldrig set mennesker danse, som de danser på Oslobåden. Bølgerne spiller selvfølgelig en rolle – et gulv i bevægelse påvirker helt naturligt et menneske, der har drukket ni Gin & Tonics. Men den særegne form for elegance opstår også, fordi der er 100 kilometer ocean til nærmeste civilisation. Kombiner friheden ved at være på havet med champagne, og årets sidste fest kan gå hen og blive den sjoveste. Du kan selv vælge, om du vil holde den på vej mod Oslo eller på vej hjem. Maden lyder ambitiøs (tuncarpaccio med blåbærmayo), et liveband spiller op, og du slipper for at stå i to graders kulde og vente på en taxa, der aldrig dukker op.

Nytår på Oslobåden, afgang fra København den 30. december og retur fra Oslo den 31. december, fra 2.512 kr.