Demarjay Smith motivation
Foto: YouTube

Demarjay Smith motivation

9-årig holder motivationstale, som B.S. ville ønske han havde skrevet

En opsang, vi forstår.

Hvis nogen kan motivere dig til at træne, må det være 9-årige Demarjay Smith.

For nylig uploadede han via sin populære YouTube-kanal en motivationstale, der må få selv de mest hårdføre coaches til at klappe af begejstring. Tilsat den sødeste jamaicanske accent slår Demarjay Smith et slag for, at ihærdighed betaler sig.

"Enten arbejder du hårdt for det, eller også arbejder du ikke hårdt for det. Well, min bror og mig, vi arbejder hårdt for vores ting. Det kommer ikke let. Du er nødt til at arbejde her i livet. Enten vil du være en haj i havet eller også vil du være fisk i havet. Styrke, ingen svaghed. Du er nødt til at have denne tankegang, så du kan dominere. Læg ikke låg på dig selv, løft dig selv op og vær klar til enhver udfordring!," lyder det i talen fra Demarjay Smith.

Se hele motivationstalen her:

Demarjay Smith blev for første gang et kendt internet fænomen for et par år siden, da han lavede en lignende træningsvideo med sine brødre, hvor de laver push-ups, mens han verbalt motiverer dem.

Videoen blev en viral fortælling, der gav ham kaldenavnet "den jamaicanske træner" (hans forældre er fra henholdsvis Jamaica og Puerto Rico, men er bosat i USA).

Videoen blev også opsnappet af den amerikanske talkshowvært Ellen DeGeneres, der var så imponeret over Demarjay, at hun inviterede ham i studiet. Her fortalte unge Demarjay om sin baggrund for at ville motivere og inspirere andre til at træne.

"Jeg havde en fætter, som folk mobbede på grund af hans størrelse og vægt. Det var derfor, jeg gik ind træning - så ingen kan dømme dig," sagde han i talkshowet.

Ellen DeGeneres introducerede desuden Demarjay Smith for helten Usain Bolt, der endte med, at de to løb om kamp under hashtagget #BoltvsDemarjay.

Demarjay blev også sendt til NBA All-Star-kamp i Toronto, hvor han interviewede berømtheder og basketballspillere, mens hans egen fanskare løbende er vokset. Og mon ikke han efter denne brandtale har vundet endnu flere hjerter - unge som gamle.

Når han bliver voksen, håber han på, at han kan blive personlig træner eller basketballstjerne. 

LÆS OGSÅ: 11 beviser på at Svend Brinkmann styrer de sociale medier

LÆS OGSÅ: Thomas Skov Gaardsvig: "Folk, der ikke kan grine af sig selv, er farlige"

LÆS OGSÅ: S+S med Kirsten Birgit: "Det er kun tabere, der fokuserer på forhindringer"