Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Julegaver til manden

Julegaver til manden

10 bløde juleønsker til under 3.000 kroner

Giv gode ting uden at blive ruineret.

Julen nærmer sig med hastige skridt. Med andre ord er det på tide at udfærdige årets juleønskeseddel. Og heldigvis er der igen i år rig mulighed for at ønske sig stribevis af bløde pakker, der ikke smadrer familiens julegavebudget.

Traditionen tro byder high-street kæderne på et bredt udvalg af aktuelle tendenser som souvenirjakker, hættetrøjer og bomberjakker, der forener gode priser med fint design. Men brands som Mads Nørgaard, Supreme og Gosha Rubchinskiy byder også ind med gode items, som befinder sig i et prislejde, hvor alle kan være med.

Vi har samlet 10 bløde julegaveønsker, der tilsammen koster 2.873 kr.

H&M Baseballjakke

2016 har budt på et suverænt comeback til souvenirjakkerne med store asiatiske broderier. Toneangivende modehuse som Gucci, Louis Vuitton, Valentino og Saint Laurent har alle haft den med i AW16-kollektionerne.

Men man behøver ikke vælte familiens budgetter for at få fingrene i tendensen. H&M har på fornem vis fortolket jakken, der har historie tilbage til 2. verdenskrig, hvor amerikanske soldater fik broderet japanske symboler i tøjet for at mindes deres tid i landet.


Pris: 399 kr.

Topman Grey Check Textured Double Breasted Blazer

Topman byder på lidt af et scoop, når de omfavner ternene, der denne vinter fylder meget i herregarderoben. Den britiske high-street kæde disker nemlig op med klassisk dobbeltradet blazer i de udødelige Prince of Wales-tern.

Silhuetten er smal og henvender sig til alle, uanset om man vil udstråle britisk klasse eller kæk gadedreng, der tør bære den åbentstående og style den med sneakers.
Pris ca. 349 kr.

Mads Nørgaard Ikast Thor T-shirt

En stribet t-shirt er en essentiel del af herregarderoben. Og med de klassiske striber fra Mads Nørgaard ved man, at man har fat i det helt rigtige.Pris: 250 kr.

Gosha Rubchinskiy Sock-White

Hvis busken stumper, og man ikke vil nøjes med et par konservative sorte sokker, kan man sætte prikken over i’et med et par Gosha Rubchinskiy sokker med det letgenkendelige solopgangs-logo.  

Pris: Ca. 223 kr.

Supreme/Hanes Tagless Tee (3 pack)

Supreme formår at skabe hype og udsolgte kollektioner hver eneste torsdag, når et nyt drop lander. Men én ting, der går igen sæson efter sæson, er de minimalistiske Hanes t-shirts, hvor Supreme har sat deres røde logo i bunden. Ikonisk.


Pris: Ca. 244 kr. for 3.

Zara Bukser Med Vidde

De løse silhuetter har for længst gjort deres indtog i herregarderoben. Det gælder også de løsere og bredere bukser, der er et fremrangende alternativ til de stramme jeans, som utvivlsomt stadig er de fleste mænds foretrukne underdel.


Pris: 299 kr.

HOPE Dank Scarf

Listens måske mest vovede item kommer fra Stockholm-baserede HOPE, der tager del i kønsdebatten med mærkets nye unisex-kollektion ‘Changes’. I kollektionen kan man blandt andet finde et blomstret halstørklæde, der sagtens vil kunne fungere som halsklud(neckercheif) under skjorten eller som et add-on til t-shirten.Pris: 300 kr.  

H&M Oversizes Hættetrøje

I et interview med GQ i sommers sagde Virgil Abloh fra OFF-WHITE, at hættetrøjen mere eller mindre er blevet den nye blazer. Om det kan man mene, hvad man vil. Men takket være designere som netop Abloh, Demna Gvasalia samt Gosha Rubchinskiy, er hættetrøjens popularitet voldsomt stigende.

Hos H&M byder man på en aktuel silhuet i et oversized look, der samtidig er lavet af genanvendte materialer. Dermed slår man både et slag for en stor tendens, men også bæredygtighed.Pris: 299,-

Weekday Boo Bomber Jacket

Weekday leger med den traditionelle armygrønne bomberjakke, når de giver den kant med proportionslegende lommer.Pris: 400 kr.

ASOS Denim Kimono

Det er nok de færreste mænd, der vil forbinde en kimono med hverdagsbeklædning. Men i streetwear-billedet har den japansk-inspirerede overdel vundet indpas over de seneste par sæsoner som et stærkt, men også modigt alternativ til blazeren og andre overdele. ASOS byder ind med en cool armygrøn version.Pris: 110 kr.

Giv Euroman i gave - til dig selv eller en du holder af

LÆS OGSÅ: Hold varmen med 11 gode parkajakker

LÆS OGSÅ: Årets 15 bedste sneakers i 2016 - indtil videre

LÆS OGSÅ: Dansk sneakerbrand går den kolde tid i møde