Aktiv livsstil og mode er to entiteter, der i stadig større grad forenes i unikke kollektioner, som understreger samfundets fokus på sundhed og æstetik. I kraft af den udvikling har det danske sportsmærke 7 Days Active, med Malkit Singh i spidsen, nået nye himmelhøjder med deres agile æstetik og behagelige designs, der både klæder bybilledet og er egnet til at få pulsen op i.

Der er derfor tale om et særligt godt match, når de nu går sammen med cykelproducenten Argon 18 om en kollektion, der for cykelentusiaster kan virke som en våd drøm. Argon 18 er kendt verden over som et kvalitetsmærke med flere OL- og VM-medaljer som bevis på, at deres lette og hårdføre stel kan give den afgørende forskel i kampen om at være den bedste.

Kollektionen består af alt, hvad en tohjulskriger kunne ønske sig: cykeltrøje, shorts, sokker og kasket. Alt sammen er det lavet med det mål for øje, at cykelrytteren skal have det komfortabelt og kunne bevæge sig aerodynamisk gennem tilværelsen. Desuden indgår det verdenskendte stel fra Argon 18, der gør sig gældende til både bykørsel og mere sportslig drevet landevejsaktivitet.

Som ansigter på kollektionen er den amerikanske forhenværende professionelle cykelrytter Nelson Beasley Vails og Rasmus Lund Pedersen, der ved flere lejligheder har kørt medaljer hjem til Danmark. Det er et par herrer, der begge har inspireret i lige så stor grad, som de har vundet. Nelson Beasley Vails var den første sorte til at vinde en OL-medalje i cykling, og han vil blive husket for mere end blot hans talent. ”Vails bragte kultur ind på sportens øverste niveau. Han åbnede døren for sorte atleter verden over. Nelson var en øjenåbner,” udtaler Brian Holm i forbindelse med kollektionen.

_DSC4984.jpg
Rasmus Lund Pedersen i 7-Days Active og Argon 18 fra top til tå.

Rasmus Lund Pedersens medaljekabinet bugner af ædelmetal. Han er specialiseret i banecykling, og han har siden 2016 revet den ene medalje efter den anden hjem til Danmark ved både VM og OL. Han er netop vendt hjem fra Tokyo med en sølvmedalje i 4000-meters holdløb efter et utroligt tæt nederlag til Italien. Det er med andre ord et par erfarne skikkelser, der ved hvad, de taler om, når de promoverer morgendagens cykeloutfit.

Om du vil være kongen af landevejen eller genstand for modehundenes besnærende blikke, så sid klar foran computerens blå skær, når kollektion lanceres på Mr. Porter engang i september.

Den konkrete dato er endnu ikke fastlagt.