Første del af Forét-sommerkollektion landet

Det danske tøjmærke Forét, der er kendte for at slå et slag for naturen og hylde det grønne liv, har netop løftet sløret for sin sommerkollektion. Den kommer i to dele - anden drop bliver tilgængelig i løbet af næste uge. 

Som det er med alt tøj fra Forét, er de nye produkter fremstillet af økologiske og bæredygtige materialer. Vi har udvalgt nogle af vores favoritter herunder:

 

Foret 1.jpg

 

 

Foret 2.jpg

 

 

Foret 3.jpgAdidas Continental 80 udvider farvepaletten

Adidas Continental 80 fanger retro-looket fra 80’ernes tennis styles, hvilket har gjort den til en populær sko - særligt den hvide med de diskrete blå og røde striber på siden. Nu får den et væld af sæsonmæssige makeovers til foråret. Hele seks nye farvevarianter kommer den i, hvilket ikke gør den mindre cool eller nostalgisk.

Skoene rammer butikkerne 14. marts.

Adidas 2.jpgAdidas 1.jpgAdidas 3.jpg

Tom Ford vender tilbage med ny ur-serie

Den amerikanske modedesigner Tom Ford lancerede i 2018 hans første ur-kollektion nogensinde, der alle havde et firkantet design. Nu er han klar med den næste ur-serie i rækken, og denne gang er urerne runde. Otte forskellige designs kan du vælge imellem. Se vores tre udvalgte, der alle er enkle og stilrene i udtrykket:

 

 

Tom Ford 1.jpg

Tom Ford 2.jpg

Tom Ford 3.jpg

Zalando sælger nu også grooming

Indtil nu har danske og svenske kunder kunne købe tøj og sko i den tyske e-handelsvirksomhed Zalando. Men fra i dag er det også blevet muligt at købe skønhedsprodukter hos Zalando.

Her tilbyder man mere end 6000 produkter fra et bredt sortiment til både mænd og kvinder - parfume, barberprodukter, hudpleje, hårpleje - og meget mere fra velkendte internationale brands og nyere mindre brands.

Tjek det ud her på Zalandos hjemmeside.

zalando.jpg