Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Adidas lancerer ny hoodie, der bringer topatleter ’in the zone’

Foto: Adidas FCK-spilleren Youssef Toutouh i den nye ZNE hoodie.

Adidas lancerer ny hoodie, der bringer topatleter ’in the zone’

Adidas lancerer ny hoodie, der bringer topatleter ’in the zone’

Den nye ZNE hoodie eliminerer efter sigende alle de distraktioner, der lurer i opvarmningen.

Når 23-årige Youssef Toutouh trækker i de blå og hvide FCK-farver inden en vigtig kamp, er der kun én ting, der er vigtig for ham: fokus. Koncentrationen skal være der fuldt ud, før han kan præstere på banen.

”Det vigtigste er, at jeg får tænkt over, hvad jeg skal ind og bidrage med, og hvordan jeg skal hjælpe holdet. Lige når jeg går ud, så tænker jeg på min familie. Jeg er altid in the zone,” forklarer han.

Adidas har netop lanceret en trøje, der netop skal hjælpe topatleter med at vedholde en skarp koncentration og bidrage til, at de kommer ’in the zone’. Angiveligt lukker den hvide ZNE hoodie alle udefrakommende distraktioner ude, så sportsudøverne kan komme i den helt rette stemning.

“Vores atleter konkurrerer foran store, passionerede skarer og har brug for at fastholde deres fokus under enormt pres. Et manglende fokus kan være forskellen mellem at vinde eller tabe. Vi har designet adidas Z.N.E. hoodie til at give atleter i alle sportsgrene lov til at fordybe sig i strategier, personlige ritualer og fokusere fuldt ud på dem selv inden en udfordring står for skud,” siger Michael Krapohl, der er senior product manager for adidas.

Men end ikke ærkerivalerne fra Brøndby kan få nørrebrogenseren Youssef Toutouh ud af balance med deres til tider ondskabsfulde tilråb og intense trommer på tribunerne.

Youssef Toutouh i ZNE hoodien fra Adidas

”Der er ikke noget, der kan distrahere mig. Jeg har ikke noget problem med, hvis vi for eksempel skal spille på Brøndby Stadion. Der er mange fans, der kaster med ting og siger nogle dårlige ting. Men det rører mig ikke. Omvendt motiverer det mig. Der er ikke rigtig noget, der kan gøre, at jeg mister fokus,” siger Youssef Toutouh.  

Holdkammeraten, den 25-årige angriber Federico Santander, er enig med Toutouh. Fokus og koncentration er det vigtigste, og derfor er opvarmningen altafgørende.   

"Man bliver nødt til at være engageret fuldt ud i kampen. Jeg kan ikke tillade mig at blive distraheret af noget som helst uden for banen, om så det er fans eller en anden ekstern faktor, der kan påvirke min præstation negativt. For at være ærlig bliver jeg ikke distraheret overhovedet under opvarmningen. Jeg er altid 100 procent fokuseret på den kamp, der venter forude. Som jeg sagde, er det essentielt at have en god opvarmning for at blive klar til kampens udfordringer," siger Federico Santander. 

ZNE hoodien er en del af den nye serie sportstøj Adidas Athletics, der netop er designet til atleters forberedelse, inden de skal præstere. Hætten er ekstra stor, så der er plads til et sæt høretelefoner, og dens dobbeltlagssider siges, at gøre støjen fra stadion mindre og atleten varm. 

LÆS OGSÅ: Det bedste fra to verdener mødes i ny udgave af Adidas’ ikoniske Stan Smith sneaker

LÆS OGSÅ: Adidas NMD kommer nu i europæisk version

LÆS OGSÅ: Se ny kollektion inspireret af det danske jægerkorps