adidas
Foto: adidas

Adidas og Nice Kicks laver ny udgave af Ultraboost inspireret af Woodstock

Selvom Woodstock 50 blev aflyst i juli, hylder adidas stadig den legendariske festival med en tie-dye sneaker.

For 50 år siden løb den legendariske Woodstock festival af stablen i et virvar af kærlighed, fred og tie-dye. Farvede beklædningsdele i en kaskade af farver komplimenterede den frie hippie-livsstil i 60’erne glimrende, og nu har trenden både fundet vej tilbage til modeverdenen og samarbejdet mellem adidas og Nice Kicks. De har hentet inspiration fra både hippier og Woodstock med deres nye udgivelse af den populære Ultraboost model, som har neonfarvet tie-dye på overdelen af skoen.

nice-kicks-adidas-consortium-ultraboost-woodstock-sneaker-release-1.jpgNice Kicks og adidas har tidligere samarbejdet om den meget eftertragtede Nice Kicks x adidas Consortium NMD Runner PK for at fejre åbningen af en Nice Kicks-butik i San Fransisco, som var inspireret af Haight-distriktet i samme by.

nice-kicks-adidas-consortium-ultraboost-woodstock-sneaker-release-5.jpgDet var meningen, at en hyldestfestival for den originale Woodstock skulle afholdes i august, men sidst i juli trak arrangøren stikket, før festen overhovedet var begyndt. Det stopper dog ikke adidas og Nice Kicks fra at hylde begivenheden med deres nye skonice-kicks-adidas-consortium-ultraboost-woodstock-sneaker-release-04.jpgNice Kicks x adidas Ultraboost ’Woodstock’ kan købes hos Nice Kicks fra den 17. august.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sneakers, Adidas og Sko