Adidas skyder foråret i gang med en stærk nyhed

Adidas skyder foråret i gang med en stærk nyhed

Det var lige før, vi druknede i nye Stan Smith-modeller i hvidt læder. Især i 2014 blev vi nærmest bombaderet med nye udgaver af den klassiske tennisko fra 70’erne

På trods af, at Adidas Originals selv har erklæret 2015 for Superstar'ens år, så er de ikke helt færdige med at nyfortolke Stan Smith'en. 

De har nemlig lige sendt denne sommerklar ’Stan Smith Primeknit NM’ på gaden. Mens Primeknit-teknologien har gjort sit indtog på en masse af Adidas’ High performance sneakers, er teknologien mere sjælden hos retro-modellerne. 

Det gør stadig ikke den nye Stan Smith til en god løbesko, men den er uden tvivl en yderst behagelig hverdagssko. Du kan allerede købe den lækre nyhed hos Rezet Store.

Udover at udkomme i denne lysegrå farve, kommer modellen også i en mere kraftfuld farve.Som nævnt, er denne nye Primeknit-model langt fra den eneste Stan Smith udgivelse i 2015. Her er et kort overblik over nogle af de seneste udgivelser. Adidas Originals Stan Smith til 800 kr. hos HohaaAdidas Originals Stan Smith CF Nigo til 799 kroner hos Rezet StoreAdidas Originals Stan Smith Vulc til 800 kroner hos HohaaAdidas Orginals x White Mountaine Stan Smith til 1.100 kroner hos Norse Store

LÆS OGSÅ: Forårsklar: De 17 fedeste nye sneakers

LÆS OGSÅ: 12 fede køb til under 5.000 kroner

LÆS OGSÅ: Velklædt forår: 31 jakker, skjorter og bukser