Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Nike Air Jordans med fabriksfejl sættes til salg for knap en million kroner

Foto: Freaky_Blink for Dropout Milano

Air Jordans med fabriksfejl kan købes for 931.480 kroner

En virkelig værdifuld svipser.

Synlige produktfejl er ikke ligefrem noget, man som forbruger håber på at finde, når man åbner kassen med sine nye sneakers. Skulle det alligevel ske, ville de fleste mennesker sandsynligvis sende skoene retur med en klage og forventningen om at modtage et nyt, fejlfrit par hurtigst muligt.
 
Der er imidlertid altid undtagelser til reglen, og det er præcis, hvad Andrea Canziani, køber af et par Nike Air Jordan ”Reverse Shattered BackBoard”, er. På parret, han modtog, var det karakteristiske Nike-logo nemlig vendt på hovedet på den ene sko. En tydelig fejl fra fabrikkens side, som i dén grad kommer køberen til gode. Ironisk nok gør fejlen nemlig den i forvejen populære sko til en ultra eksklusiv fortolkning af originalen, som kan sælges for en fuldkommen absurd pris i resale.
 
Det er planlagt, at de unikke Nike Air Jordans bliver sat til salg i den nærmeste fremtid på Dropout Milano, en italiensk high-end streetwear-butik, til intet mindre end 146.000 amerikanske dollar, svarende til 931.480 danske kroner. At skoene rent faktisk bliver solgt for det svimlende beløb, de er sat til, er ikke urealistisk. Det er nemlig før set, at et par Air Jordans med en lignende fabriksfejl blev solgt til godt 612.000 kr. Vil du melde dig ind i kampen om de eftertragtede sneakers, skal du altså grave dybt i lommerne.
 
Men til gengæld bliver du også den eneste i hele verden, der har lige præcis dén sneaker.

LÆS OGSÅ: Kanye West lancerer Yeezy X Pornhub-merchandise

LÆS OGSÅ: ’Outdoor-hipsteren’ er blevet arketype i Spejdersport

LÆS OGSÅ: Her skal du handle, hvis du ikke gider ligne alle andre