Med Asics og Kiko Kostadinov kan man virkelig tale om succesfulde collabs.

Hver gang de udsender en ny sko sammen, får det mundvandet til at løbe hos sneakerentusiaster verden over. Her på Euroman har vi da også været begejstrede og haft en sko fra Asics og Kiko Kostadinov på vores liste over 'årets bedste sneakers' i både 2018 og 2019

Nu har det japanske sportsbrand og den bulgarske designer bekræftet, at man tager en tredje sæson sammen. I samme omgang har de præsenteret en splinterny UB3-S GEL-NIMBUS 9-silhouette.

Som meget af Kostadinovs arbejde for japanerne henter det nyeste design også inspiration fra Asics' store arkiv i forhold til silhouet, farver og materialer. Overordnet set er skoene også formet på samme måde som en klassisk GEL-NIMBUS 9, men har alligvevel flere nye tilføjelser, der gør den til en Kostadinov-sneaker.

Skoens overlejringer er fx lavet med et patent læder-materiale, hvilket er et signaturtræk fra Kostadinov, og så har den mesh-underlag.

UB3-S GEL-NIMBUS 9 kommer i fire forskellige farvekombinationer og kan købes nu hos flere forhandlere, blandt andre Sneaker District til en pris på 1.413 kr.

Nimbus 1.jpg

Nimbus 2.jpg

Nimbus 3.jpg

Nimbus 4.jpg