Auktionshuset har aldrig haft et dyrere Rolex-ur før
Foto: Bruun Rasmussen

Auktionshuset har aldrig haft et dyrere Rolex-ur før

Bruun Rasmussens kostbareste Rolex-ur nogensinde kommer under hammeren

Armbåndsuret Rolex ’Stelline’ fra cirka 1953 er vurderet til mellem 1,2-1,5 millioner kroner og bliver udbudt på en auktion den 30. november i København hos Bruun Rasmussen.

Auktionshuset Bruun Rasmussen er kommet i besiddelse af et helt specielt Rolex-ur.

Der er tale om det ekstremt sjældne stjernebesatte Rolex ’Stelline’, som vil sætte ny rekord i Bredgade i København, hvis det bliver solgt, når det kommer under hammeren den 30. november.

’Stelline’ er nemlig Bruun Rasmussens kostbareste Rolex-ur i husets historie og er vurderet til 1,2-1,5 millioner kroner.

”Det udbudte Rolex Stelline fra ca. 1953 er et af de mest sjældne Rolex-ure. Det blev introduceret i 1950 og var kun i produktion i tre år, hvilket forklarer dets sjældenhed og forholdsvis høje vurdering på 1,2-1,5 mio. kr. Det er ubetinget det kostbareste armbåndsur, der nogensinde har været udbudt på vores auktioner, så forventningerne til salget er høje”, siger Casper Behrendtzen, leder af afdelingen for armbåndsure hos Bruun Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Uret er af 18kt guld og er et automatisk værk med triple calendar og månefase.

Foto: Bruun Rasmussen

Ved samme auktion hos Bruun Rasmussen bliver der også udbudt et tidligt eksemplar af det ikoniske sportsur Patek Philippe Nautilus 3700. Det er vurderet til 350.000-400.000 kr. 

Foto: Bruun Rasmussen

LÆS OGSÅ: Paul Newmans eget Rolex Daytona blev lige det dyreste ur nogensinde solgt på en auktion

LÆS OGSÅ: Her er de syv bedste moderne ure at investere i nu

LÆS OGSÅ: TAG Heuers direktør: ”Vi kan kun takke Apple for at hjælpe os med at sætte så mange ure som muligt på folks håndled”

Se, hvad vi ellers skriver om: Ure og Rolex