Første halvdel af den californiske festival Coachella løb af stablen i weekenden. Og selv om der er lidt tid til, at festivalsæsonen for alvor går i gang herhjemme, har vi kigget mændene på festivalen efter i sømmene for at se, om vi kan forudsige festivalsæsonens hårtrends.

Der tegner sig et helt klart billede, når man kigger på, hvilke frisurer kendte mænd som Brooklyn Beckham, Jared Leto og Lucky Blue Smith havde under festivalen. Det lange, rodede hår er en tendens, som vi formentligt ikke kommer uden om.

Det lange hår på toppen af hovedet er strøget tilbage med produkter, men uden at være stylet for meget. Håret på siden af hovedet er gerne kortere. Og hvis håret ikke er helt langt på toppen endnu, hænger pandehåret skødesløst ned i panden. Selv hos mændene med de kortere frisurer, er looket tydeligt: Det skal ligne, at du lige har kørt en hånd igennem håret.

Mens de fleste af kendisserne kører looket med langt hår, er andre gået i en helt anden retning med en meget kort frisure, der ligger tæt op af en karseklipning. Her er Joe Jonas et eksempel. Uanset hvilken du vælger, virker de begge som et praktisk valg på danske festivaler som Northside eller Roskilde.

Brooklyn Beckham, David Beckhams søn, med langt hår på toppen. 

Modellen Lucky Blue Smith kører skødesløst pandehår.

Jared Leto har valgt sommerhatten, men under den gemmer der sig en længere og rodet frisure. 

Den britiske musiker Tourist får et 12-tal for sin festivalfrisure.

Skuespilleren Cole Sprouse har ladet sit lange hår være i fred. Måske næsten lidt for meget, da det hurtigt kommer til at ligne morgenhår.

Skuespilleren Aaron Paul kører et rodet look i en lidt kortere version.

Joe Jonas er gået i den helt anden retning med sin festivalfrisure med kort hår.

Den amerikanske rapper Mac Miller kører også den helt korte stil med en karseklipning.

LÆS OGSÅ: Nu kommer Nike Sock Racer i en helt ny Flyknit-udgave

LÆS OGSÅ: Sådan kommer håret til at sidde denne sommer

LÆS OGSÅ: Du kommer ikke uden om en lille emoji på din t-shirt til sommer