Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Soulland og 66 North

Vandtæt, varmt og vindtæt

Flot funktionalitet: 10 tekniske jakker du faktisk ser cool ud i

Selv om man er en baggårdspuma, der holder sig langt væk fra vildmarken, kan man godt få brug for at udskifte cowboyjakken med et materiale, der er bedre matchet med det danske efterårsvejr.

Også selv om det koster på coolness-kontoen.

Den gode nyhed er, at det behøver det ikke længere. For praktisk tøj behøver ikke kun at være noget, som din far går i, men kan også være cool. Supreme har længe vidst det og lavet samarbejder med The North Face. Et mærke som også Han Kjøbenhavn har omfavnet. Og når selv Kanye West begynder at designe fleecejakker, ja så må det være fordi vindene i modebranchen blæser i den retning.

Her er ti praktiske jakker, som du faktisk kan se helt godt ud i:

Stone Island Tank Shield Jacket

Det italienske mærke er kendt for sin kombinationaf høj kvalitet og flotte, men minimallistiske designt. Denne vandtætte skaljakke med assymetriske lommer er ingen undtagelse.

Pris: knap 7000 kroner

Halo regnslag

 

Halo er et samarbejde mellem designerne Malkit Sing og Rasmus Storm og løbemærket Newline. Dette moderigtige regnslag er oversize i snittet til løb og bevægelighed, men også med klikbart bælte til en mere defineret silhuet. 100 procent polyester.

Pris:  599 kroner

 
Adidas x One Day letvægtsjakke

En vatteret letvægtsjakke til at have under sin pæne frakke er en klassiker blandt italienske mænd, som en del i Norden efterhånden er ved at tage til sig. Her er et nydeligt bud fra Adidas og One Day. Ydersiden er ren polyamid.

Pris: 1999 kroner.

Stone Island Soft Shell

Endnu et flot Stone Island-design med en blød, men vandafvisende overflade.

Pris: ca. 3270 kroner.

Soulland og 66°North Vala Jacket

 
Islandske 
66°North og danske Soulland i samarbejde om en flot skaljakke med grafiske lynlåse og enkelte humoristiske printdetaljer. Fås i to farver.

Pris: Ca. 4.080 kroner.

Fjällräven Keb Eco Jacket.

 

3-lags skaljakke i flot petroleum fra den svenske udendørsklassiker. Fås også i fire andre farver. 

Pris: 3799 kroner.


 

Som Kanye siger: Fleece er hot. Californiske Patagonia er en af de mest rutinerede fabrikanter - og en af de mest fashionable. Hvis du er moden til fleece, kan du lige så godt gå helt ud og prøve den tottede sherpa fleece. For eksempel denne vindtætte jakke, der påstår at kunne begrænse din svedlugt.

Pris:  1860 kroner.

Kjus 7Sphere Jacket

Norsk topkvalitet. Praler med, at den særlige ventileringsteknologi i alle jakkens lag gør det muligt at køle hurtigt ned, når du har bevæget dig i den. 100 p. vandtæt. Flot, enkelt design. Høj pris.

Pris: 8170 kroner.


Man of Moods

Det japanske mærke er til alle, der værdsætter funktionelt tøj. Her en velkomponeret skaljakke i diskrete farver med med flotte lommer.

Pris: 2.735 kroner.

Alpha Industries X Undefeated X Burton M-65 Trench

Superflot camouflagejakke i vandtæt polyesterlærred med blødt orange for. Lige så god til pisten som til byturen. Hætte i kraven.

Pris: 1.700 kroner cirka.