Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Nikelab Air Vapormax

Tre nye Air Max-modeller afsløret

Futuristisk fødselsdag: Nike lancerer tre nye Air Max-modeller

I anledning af deres årlige Air Max-dag.

Hvert år fejrer Nike eksistensen af en af sine mest solide succeser. Air Max havde premiere i 1987, og i de mellemliggende år er der kommet i hvert fald 70 modeller i Nikes skolinje. Og når der er Air Max-dag bliver listen forlænget med et par navne.

Således også i år, hvor Air Max’ 30 års fødselsdag markeres med tre nye limited edition-sko designet af henholdsvis Riccardo Tisci, Marc Newson og Arthur Huang.

NikeLab Air Max 97 x R.T.

Den forhenværende Givenchy-designer Riccardo Tisci har lavet NikeLab Air Max 97 x RT, en opdatering af den klassiske Air Max 97, der fik en renæssance sidste år.

Nike Air VaporMax X Marc Newson

Marc Newson, der har formgivet for en række store mærker, blandt andet Jaeger-Lecoultre, Louis Vuitton og Leica, har benyttet Nikes Flyknit-teknologi og den med spænding ventede Vapormax-sål og skabt den iøjnefaldende NikeLab Air Vapormax.

NikeLab Air Max 1 Ultra 2.0 FK x Arthur Huang

Endelig har arkitekten og ingeniøren Arthur Huang skabt NikeLab Air Max 1 Ultra 2.0 FK x Arthur Huang, der på overfladen ser temmelig klassisk ud, men som udelukkende er lavet af genbrugsmaterialer.

De tre designs, der blev afsløret i New York i går, bliver sat til salg i begrænsede mængder på Air Max-dag, den 26. marts.

Tiscis design kommer til at koste 1400 kroner, Huangs kan fås for 1750, og Newsons bliver sat til salg til 1925.

LÆS OGSÅ: Her er de bedste sneakers i 2015 indtil videre

LÆS OGSÅ: Film: Mød en af verdens største sneaker-resellers, der solgte et par Yeezys for 27.000 kroner

LÆS OGSÅ: Nu kan du købe den nye kollektion fra Adidas og Alexander Wang