Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

GANT og Diemme's nye kollektion hylder unisex-mode

GANT og Diemme's nye kollektion hylder unisex-mode

I et nyt designsamarbejde følger det amerikanske modehus GANT og den italienske skoproducent Diemme op på sidste års populære collab og lancerer en limited-edition sko- og tøjkollektion eksklusivt hos RICH & HANC. Den nye kollektion skal sætte fokus på unisex-modeller, som også understreger GANT’s ambition om at give alle mennesker lige mulighed for at nå deres fulde potentiale.

I en lille, italiensk by højt oppe i bjergene står brødrene Dennis og Maico Signor over maskinerne og laver håndlavede sko, som med årene – og generationer – har udviklet sig til det ikoniske skobrand Diemme.

Gant_Diemme_Support_1.jpg

Og det er ikke tilfældigt, at det er denne lille, familieejede virksomhed, som GANT nu indgår et helt nyt collab med i en ny unisex sko- og tøjkollektion. Centralt for designsamarbejdet er nemlig vintermode, og i kollektionen, der består af fem styles, går det italienske håndværk hånd i hånd med den amerikanske funktionalitet.

Det er Diemme's første tøjkollektion overhovedet, og blandt oversized hoodies og vandresko er dette års darling i kollektionen blandt andet en mørkebrun, overdimensioneret jakke med neonpink foring.

GANT & Diemme-kollektionen forhandles hos det eksklusive modeagentur, RICH & HANC, i deres butik på Larsbjørnsstræde i hjertet af København. Find også kollektionen online på www.richandhanc.com.

“Det er ekstremt spændende at være det første brand nogensinde til at producere en tøjkollektion sammen med Diemme. Den overdimensionerede brune dunjakke supplerer Diemmes arv og forbindelse til de spektakulære, italienske bjergkæder,” siger Christopher Bastin, som er Global Creative Director hos GANT.

Se GANT & Diemme’s kampagnevideo her 

Unisex-sko hylder alpemode

Hos det mere end 70 år gamle modehus GANT, har man inden for de seneste par år bevæget sig mod et mere moderne og aktuelt GANT-community, hvor visionen er at turde at gå i en anden retning.

Og som brandets motto ’Never Stop Learning’ antyder, stræber GANT efter at give alle mennesker lige muligheder for at nå deres fulde potentiale. Det er GANT og Diemme’s nye unisex-sko, som også er en af de udvalgte styles i kollektionen, et godt eksempel på.

Skoen er en opfølgning til sidste års eftertragtede vandrestøvler og en nyfortolkning af Diemmes unikke ’La Rocchia Vet’. Men denne gang er den ikoniske sko produceret i unisex-størrelser, og er både tilgængelig i sidste års populære orange model – og i to nye, moderne neonpinke og sorte modeller.

“De nye farver på støvlerne er vores hyldest til den italienske alpemode i 80’erne, og passer perfekt til den nye dunjakkes chokoladebrune overflade og neonpinke foring,” siger Christopher Bastin.

Kollektionen er tilgængelig eksklusivt hos RICH & HANC, online og i butik, i en begrænset periode fra 11. november 2021.

Shop den nye kollektion her.

Copy-of-IMG_0068_1.jpg

Copy-of-IMG_0094_1.jpgCopy-of-IMG_0106_1.jpg

I: Den ikoniske ’La Rocchia Vet’-sko er i den nye kollektion produceret i unisex-størrelser, og er både tilgængelig i sidste års populære orange model – og i to nye, moderne neonpinke og sorte modeller.

Copy-of-Hoodie-2037026.jpg

II: Den nye oversize statement-hoodie understreger de overdimensionerede silhuetter, som er iøjnefaldende for hele Gant x Diemme’s tøj- og skokollektion. 

Copy-of-Jacket-7006238.jpg

III: Blandt den nye tøjkollektion er en mørkebrun, overdimensioneret jakke med neonpink foring, som sender tankerne af sted til spektakulære, italienske bjergkæder, hvor Diemme har sit ophav.

OM DIEMME

Det italienske skobrand Diemme blev grundlagt i 1992 af brødrene Dennis og Maico Signor i hjembyen Asolo i Italien. Diemme har gennem tiderne produceret alt fra klassiske vandrestøvler til moderne sneakers – altid i høj kvalitet - og har tidligere lavet kollektioner med Byredo, The Elder Statesman, Ganni, Cecilie Bahnsen, Nanushka og Pas Normal Studios.

Se mere på Diemme.com

Gant_Diemme_Secanday_Hero.jpg

OM GANT

I over 70 år har GANT defineret preppy-moden. Hvad der i 1949 begyndte som en innovativ skjorteproducent i New Haven, Connecticut, er nu blevet forvandlet til en global pioner inden for amerikansk sportstøj, som konstant udvikler sin preppy-stil til den moderne forbruger. GANT er til stede i over 81 lande og har mere end 650 butikker verden over.

Se mere på Gant.dk

Gant_Diemme_still_1.jpg

Gant_Diemme_still_2.jpg

Gant_Diemme_still_3.jpg

FÅ FAT I KOLLEKTIONEN

GANT & Diemme-kollektionen forhandles hos det eksklusive modeagentur, RICH & HANC, i deres butik på Larsbjørnsstræde i hjertet af København. Bag RICH & HANC står designerduoen Kasper Schübeler og Mads Hancock, som har kurateret det skarpe brandudvalg på hylderne.

Kollektionen er tilgængelig eksklusivt hos RICH & HANC, online og i butik, i en begrænset periode fra 11. november 2021.

Shop den nye kollektion her.