Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Henrik Vibskov designer T-shirt til fordel for Dansk Flygtningehjælp

Foto: PR

Henrik Vibskov designer T-shirt til fordel for Dansk Flygtningehjælp

I anledning af Verdens Flygtningedag den 20. juni lancerer den danske designer sin Every Life Counts T-shirt.

Køb en speciallavet T-shirt af Henrik Vibskov, og du er med til at støtte op om Dansk Flygtningehjælp og deres vigtige arbejde. Henrik Vibskovs nye T-shirt lander nu på lørdag 20. juni, hvilket sker i forbindelse med Verdens Flygtningedag og kampagnen Every Life Counts. En kampagne, der fremhæver alle de mange individuelle menneskeskæbner, der gemmer sig bag det høje flygtningetal.

Kampagnen har også lagt navn til T-shirten og pryder både fronten og bagsiden sammen med mottoet Every Child, der er Vibskovs eget initiativ. Ud over de to mottoer illustrerer T-shirtens bagside et fingeraftryk, der skildrer den unikke, personlige skæbnehistorie.

”Det berører mig dybt, at så mange mennesker har været nødt til at flygte for at redde livet. Som kreativt menneske vil jeg gerne gøre mit for at hjælpe så mange som muligt med at få et bedre liv. Jeg håber, at mit design kan være til gavn for mennesker på flugt via salget af Every Life Counts T-shirten. Jeg håber også, at det kan være med til at sprede budskabet om, at hvert liv har en unik værdi, der fortjener at blive værnet om,” siger Henrik Vibskov i en pressemeddelelse.

Thomas_1_grande.jpg

Thomas_2_grande.jpg

Henrik Vibskovs Every Life Counts T-shirt kan købes på de to webshops https://everychild.bigcartel.com/ og https://sammen.net/collections/all. Prisen lyder på 349 kroner.