Man kan ikke påstå, at Eden Hazard har været en succes i Real Madrid. Til gengæld kører det for ham i forhold til frisuren. Det er netop Hazards hår, som de fleste kunder hos den populære salonkæde Rodeo denne sommer har peget på, når de har sat sig til rette i frisørstolen.

En frisure, hvor siderne er helt korte og kørt højt op, det man på fagsprog kalder for 'skinfade' og 'highfade', mens længden på toppen er i en fingertykkelse. 

”Vi har kunnet mærke det på, at folk igen skal på festivaler og er kommet i et helt andet sommerhumør end de sidste par år med corona. Nu vil de have noget, der er nemt, og hvis de bliver klippet meget korte, kan der gå noget længere tid mellem klipningerne, og så kan man gemme nogle penge til festivalen. Det er dediceret dét, som der er blevet sagt,” fortæller Morten Andreasen fra Rodeo.

Nyt main eden hår.jpg

Vælger man denne korthårede frisure på en længere basis, kræver den dog alligevel en del vedligeholdelse.

”Frisuren er fedest, når den er virkelig kort. Man ser velsoigneret og velplejet ud. Man kan tydeligt se, at man er nyklippet. Men efter en uge til 14 dage begynder den allerede at forandre sig meget. Typisk laver jeg en fast aftale med kunderne om, at hver anden gang kan de få en studsning og hver anden gang en hel klipning. På den måde bliver man bare lige rettet til i siderne, og så fungerer toppen stadigvæk, og man skal bruge mindre tid.”

Hvad kræver den i forhold  til styling?

”Der skal helt sikkert noget voks i. Selve voksen er afhængigt af hårtypen. Har man fint hår, skal man bruge en fibervoks, har man meget tykt og kraftigt hår, skal man bruge en mere mat og blød voks til at arbejde ned i håret.”

Musiker og sexsymbol Father John Misty klippede tilbage i maj sin mægtige og flotte løvemanke af og valgte også en buzz cut-lignende frisure.

Som GQ skrev i den forbindelse: 

”Buzz cuts just look good on everyone, even this famously hirsute dude.”

Father john hår.jpg

Buzz cuts passer rigtig nok til de fleste, mener Andreasen:

”Der er mange, der kan bære det korte hår, selvom de ikke stod forrest i køen, da der skulle deles ansigtstræk ud."