Dr. Martens x Engineered Garments

Briterne fra Dr. Martens har indledt foråret ved at samarbejde med det amerikanske herretøjsmærke Engineered Garments. Mærkerne er gået sammen om at nyfortolke den klassiske 1461-model fra Dr. Martens, der første gang udkom tilbage i 1961. Skoene fås i fem militærinspirerede farver, som passer perfekt til tidens trend. Skoene koster lidt over 1.500 kroner og kan findes her.

LÆS OGSÅ: Modeserie: Sæsonstart

Moncler x Off-White

Det gamle, italienske livsstilsbrand Moncler er gået sammen med det forholdsvis nye modemærke Off-White, der ligeledes kommer fra Italien. Manden bag Off-White er Virgil Abloh, som blandt andet har været art director på Jay Z og Kanye Wests album ‘Watch the Throne’. Nu har han hjulpet Moncler med at designe en række forårsjakker, som er inspireret af Nordsøens fiskere. Jakkerne fås i Monclers butikker og koster fra 6.620 kroner.

LÆS OGSÅ: Kort, afbleget hår er den nye trend hos moderebellerne

Stutterheim x Henrik Vibskov

Det svenske mærke Stutterheim og fået fingrene i vores helt egen Henrik Vibskov, som har designet to regnjakker for mærket. Samarbejdet er særdeles spændende, fordi Vibskovs excentriske look står i stærk kontrast til Stutterheims skandinaviske minimalisme. Jakken koster 2.600 kroner og kan købes i Henriks Vibskovs butik i København eller på Stutterheims hjemmeside.

LÆS OGSÅ: 21 kortærmede skjorter til et (forhåbentligt) solrigt forår

Uniqlo U x Christophe Lemaire

Det japanske mærke Uniqlo har været heldige at få fingrene i den tidligere designer for Hermès, Christophe Lemaire. Først lavede han et par kollektioner for Uniqlo, som senere ansatte ham kunstnerisk direktør for linjen Uniqlo U. Hans kollektioner udmærker sig ved at være moderne og godt design til en yderst fordelagtig pris. SS17 er netop blevet sat til salg online, men tingene ryger hurtigt. Du kan købe kollektionen her.

LÆS OGSÅ: Her er de 15 bedste sneakers i 2017 indtil videre

Ace & Tate x Lernert & Sander

Det hollandske brillebrand Ace & Tate har slået pjalterne sammen med den Amsterdam-baserede designduo Lernert & Sander, som tidligere har arbejdet sammen med mærker som COS, Hermès og Kenzo. Duoen har designet to solbriller lavet i reflekterende spejlglas med en lille prik på hver linse. Brillerne kan købes fra den 17. marts til 1.298 kroner i Ace & Tates butik i København eller online.

LÆS OGSÅ: Kom med indenfor i danske RAINS' nye stilfulde butik i Paris

Timex x Carhartt

Amerikanske Carhartt er gået sammen med Timex for at lave to ure, der passer ind i Carhartts maskuline univers. De to ure fås i sort og armygrøn, som passer ind i de fleste garderober. Urene koster kun 600 kroner og er blevet revet væk, men der er stadig få tilbage her.

LÆS OGSÅ: Futuristisk fødselsdag: Nike lancerer tre nye Air Max-modeller

LÆS OGSÅ: Supreme og Lacoste smider ny sporty kollektion

LÆS OGSÅ: Modeserie: Sommerlængsel