Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Her skal du bruge dine penge i Aarhus

Foto: PR

Her skal du bruge dine penge i Aarhus

Udover at være en skøn og hyggelig by er Aarhus også en god by at shoppe mode i. For byens handelsliv er mere end Magasin og Salling, og går man på jagt i de små og rustikke gader, er de ladet med stilrene og velansete modeforretninger og caféer.

Smilets by er begunstiget med to storcenterdynastier i form Magasin og Salling, og så har vi ikke engang nævnt Bruuns Galleri og Storcenter Nord. Men som alle ved kan luften blive tung i de store centre. Vil man undgå hovedpinen og centerdøsen, kan man glæde sig over, at det bedste, byen har at byde på, er at finde i de charmerende, små gader.

Start i det mondæne og sjælelige Latinerkvarter, der er det ældst bevarede kvarter i Aarhus. På Guldsmedgade finder du blandt andet den velkuraterede herretøjsforreting S. T. Valentin, som foruden at sælge klassiske kvalitetssko, der laves i eget navn, forhandler skandinaviske favoritter, man ikke går galt i byen med: Filippa K, Won Hundred og Libertine-Libertine. Sæt kurs mod Graven, som altid summer af stemning.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her