Hvordan sammensætter man sin stil ud fra enkelte detaljer og gode materialer? Hampus von Hauswolff fra Nitty Gritty giver dig svaret her scroll-down

Hvordan sammensætter man sin stil ud fra enkelte detaljer og gode materialer? Hampus von Hauswolff fra Nitty Gritty giver dig svaret her

30-årige Hampus von Hauswolff arbejder som indkøber hos tøjbutikken Nitty Gritty i Stockholm, og så går han meget op i, at hans tøj skal være holdbart og velproduceret. Her fortæller han om sin garderobe.

Af Magnus Fuglsang Søgaard
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

"Min stil er defineret af de enkelte detaljer og de materialer, som mit tøj er lavet i – det skal være holdbart og virkelig velproduceret, hvis det skal finde vej til min garderobe.

Som mange andre har jeg været igennem flere forskellige stilstadier, men der, hvor jeg er landet nu, vil jeg betegne som ret klassisk."

Kasket

"Butikken Nitty Gritty, som jeg arbejder for, har startet sit eget brand, der hedder Nitty Gritty Worldwide, hvor kasketten er fra. Det er et ret nyt projekt, hvor vi tager udgangspunkt i mennesker, vi kender og bliver inspireret af.

Kasketten er produceret i USA og har vores eget logo på. Hele linjen er blevet virkelig godt modtaget. Det er spændende at lancere noget selv, og vi kommer også til at fokusere mere på det i fremtiden."

T-shirt

"Min sorte T-shirt er vintage med et påtrykt Picasso-kunstværk. Jeg har købt den på eBay. Picasso lavede i tidernes morgen en masse keramik i den franske by Vallauris, og det er det, der refereres til på T-shirten.

Ligesom skjorten bruger jeg nok også denne T-shirt en gang om ugen, for den har et perfekt fit. Jeg kan godt lide T-shirts med grafik, hvilket stammer fra min tid som skate-interesseret."

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode, Herretøj og Garderobesnak