Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Jack & Jones skaber bæredygtig mode med TENCEL™

Jack & Jones skaber bæredygtig mode med TENCEL™

Stilen er stadig den samme – nu er den også bæredygtig.

Du kender dem sikkert allerede, og chancen for at du har et stykke tøj hængende med et Jack & Jones-mærke i nakken er nok ret stor. Lige fra starten har mærket skabt jeans og andre beklædningsdele uden for mange dikkedarer. Det skulle være nemt og enkelt.

Og det skal det egentlig stadig. Men verden ændrer sig, og det samme gør Jack & Jones – og nu skal tøjet også være bæredygtigt. Jack & Jones vil mindske sit CO2-aftryk med bæredygtig mode, der både skaber bedre produkter og en bedre verden.

Det sker i et samarbejde med TENCEL™, hvor træbaserede lyocell-fibre er inkorporeret i trøjer og jeans fra Jack & Jones. Dermed tager tøjmærket endnu et vigtigt skridt mod at producere bæredygtig mode.JJICLARK-JJORIGINAL-CJ-729---model-2_ny.jpgJJICLARK - JJ ORIGINAL

I tøjet bruges bionedbrydelige lyocell-fibre er cellulosefibre af høj kvalitet. De er lavet af træmasse fra bæredygtigt forvaltede skove, og så er de produceret på en måde, som reducerer deres miljøpåvirkning. Samtidig gør lyocell-fibrene tøjet slidstærkt, åndbart og behageligt at have på.

Jack & Jones tilbyder nu en række jeans, der bruger de nye carbon-zero fibre fra TENCEL™, der har et certificeret CO2-neutralt aftryk og som bliver produceret ved hjælp af genanvendelig energi, for yderligere at nedsætte CO2-aftrykket.

I kollektionen findes jeans til enhver smag. Der er både cropped, straight og regular fit – og modeller i både lys og mørkere vask, der gør det muligt at finde lige præcis dét par jeans, der mangler i garderoben. Fælles for dem er, at de er blevet mere bæredygtige i samarbejdet med TENCEL™, selvom det er stadig den klassiske og enkle stil, man får, når man køber tøj fra Jack & Jones.

Se kollektionen af jeans og lad dig samtidig inspirere med et udvalg af tøjet fra Jack & Jones X TENCEL™ her.

JJICLARK-JJORIGINAL-CJ-729---model_ny.jpgJJICLARK - JJ ORIGINAL

JJICLARK-JJORIGINAL-CJ-729---pack_ny.jpgJJICLARK - JJ ORIGINAL

TIM-CJ-415,-12194466---model_ny.jpgTIM-CJ-415

TIM-CJ-415,-12194466---pack_ny.jpgTIM-CJ-415

TIM-CJ-515,-12194467---model_ny.jpgTIM-CJ-515

TIM-CJ-515,-12194467---pack_ny.jpgTIM-CJ-515