Jordan og Federer mødes, og flot tennissko opstår

Jordan og Federer mødes, og flot tennissko opstår

De har begge to været verdens bedste med deres respektive bolde, så det virker oplagt, at Michael Jordan og Roger Federer er gået sammen om at lave en sko.

Skoen, der blev sat til salg i USA og online i går, er en limited edition-kombination af tennisskoen Nike Zoom Vapor, der er Roger Federers singatursko, og den klassiske Air Jordan 3. Navnet på collab’et er naturligt nok NikeCourt Zoom Vapor AJ3, og man bemærker elementer fra både Air Jordan- og Zoom Vapor-universerne.Det grafiske snørebåndssystem og skoens silhuet er Zoom Vapors med Federers emblemer på siden, mens den ikoniske Jordan Jumpman pryder den brede pløs, og det karakteristiske elefanthudsprint på hæl- og tåforstærkningerne stammer også fra Air Jordan3. 

  

Roger Federer gav skoen dens jomfrurejse i første runde af årets US Open, da han vandt 6-3, 6-4, 7-6 (7-4) over Marinko Matosevic, mens Jordan heppede fra anden række.

Federer har været fan af Michael Jordan, siden han var dreng, og i lang tid spillede schweizeren både basketball og tennis.

Dette vidunderlige billede på Twitter dokumenterer hans fan-dage.I vidoen herunder kan du se de to sportsmænd tale om samarbejdet med skoen, blandt andet om designeren Tinker Hatfield, der har været hos Nike siden 1981 og kan tage æren for såvel en række Air Jordan- som Zoom Vapor-modeller – ”A pain in the ass, but a good one,” kalder Michael Jordan ham.