PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Julegaver: 61 ting vi ønsker os

Julegaver: 61 ting vi ønsker os

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at julen endnu en gang banker hårdt på døren. Dermed er det også tid til at købe julegaver og skrive ønskelister. Men hvad skal man ønske sig i år? 

HER kan du se vores helt nye og opdateret liste fra 2018 med de bedste julgaver.

Hvorvidt du er typen, der ønsker sig alt, intet eller ingen idé har om, hvad du skal give din far eller bror, har vi her samlet en anselig bunke inspiration til årets julegave. 


Her kommer 61 gaveidéer inden for alt fra mode og design til bøger og kaffemaskiner. Revo Superconnect walnut and aluminium radio til 3.175 kr. 

Det her er ikke bare smukt design, hvor retro og ny teknologi går op i en højere enhed, det er også rigtig god lyd. Udover at fungerer som radio, kan du streame alt fra Sportify og din egen IPhone. 

 NN.07 Merino hat til 499 kr. 

Det bedste, du kan trække over hovedet denne vinter, er en grov strikhue. NN 07 har lavet deres i blødt merino uld, og den kan fås i flere forskellige farver. 
Sonic Editions Bardot in bath til ca. 2.100 kr.

Den ikoniske franske skuespillerinde Brigitte Bardot tager her et bad under optagelserne til en Jean-Luc Gordard-film. Du kan mange flere ikon-fotografier hos Sonic Editions. 

 Common Projects Ankle Boots til 3.335 kr. 

Det meget underspillede luksusmærke har efterhånden indtaget tronen for godt skohåndværk. Chelsea-booten er vintersæsonens store favorit, og Common Projects nye ruskinds udgave går rent ind.Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic Brun til 1.249 kr.

Fujifilm laver nogle af markedets bedste kameraer til prisen. Og dette mini instax-kamera indeholder flere funktioner, der gør det oplagt til kreativ fotografi. Det er let at have med og udkonkurrerer fuldstændig dine iPhone-billeder.

 
Fantastic Man book til 399 kr.

Magasinet 'Fantastic Man' kan i år fejre 10 års jubilæum, og i den anledning præsenterer de med tekst og billeder 69 af tiden mest ikoniske, indflydelsesrige og trendsættende mænd. Fra nyere tid er David Beckham, Tom Ford og Helmut Lang portrætteret.   Ørgreen Tamok Goggle T06 til 999 kr. 

Tag stilet på ski denne vinter med det danske brillemærke Ørgreens nye bud på en cool skibrille. 

 Barbour Hip Flask Giftbox til 440 kr. 

En nødvendighed til en dag med jagt eller en fisketur. 

 

 

Mulberry Large Clipper ti 6.300 kr. 

En elegant weekendstaske gør det endnu federe at tage en smuttur til Paris eller i sommerhus. Er man den klassiske mand, bliver det ikke meget mere rigtigt med en Mulberry taske. 

 Nike Magista Obra FG Sort Academy Pack til 2.249 kr. 

Den nye sokkelignende tilføjelse på Nikes fodboldstøvler løfter boldfølelsen mærkbart, og det føles som om, støvlerne er en forlængelse af dine ben. Udover en masse tekniske kvaliteter er designet også utroligt vellykket

 Chemex Classic 6 kopper til 395 kr. 

 

Den er allerede blevet ikonisk hos forskellige boligmagasiner og indretningsbloggere, men den kan også andet end at være et modefænomen, den giver en blød og rund smag i din filterkaffe. 

 Playtype In Love With Typography til 300 kr. 

Playtype, der holder til på Værnedamsvej, har lavet succesfulde print-samarbejder med flere modemærker som fx Soulland. Deres plakater er perfekte til det moderne hjem, og køb nu lige en ramme og put den ind i. 

 Tom Ford Noir Extreme Eau de Parfum 50 ml til 596 kr. 

Endnu et godt bud på den gode vinterduft. Den orientalske og træagtige duft er til den velklædte moderne mand. 

 Edward St Aubyn Glem det – Dårligt nyt – En smule håb til 299,95 kr. 

Sort og sarkastisk tur på heroin rundt i den depraverede engelske overklasse. Hovedpersonens nedtur er sjælden opløftende læsning.

 Bamix Swissline Stavblender til 1.299 kr. 

Med en stavblender med en tilpas kraftig motor kan du klare de fleste køkkenopgaver uden at skulle stå og fedte med en besværligt håndter- og vaskbar foodprocessor. Tre forskellige skær gør det muligt både at purere, knuse isterninger og piske flødeskum eller mayonnaise.

 Reade Table Lamp til 1.398 kr. 

Tilføj dit skrivebord lidt ekstra stil med denne Søren Rose-designede lampe, der er inspireret af det glamourøse liv i New Yorks 1930’ere.  

 Aesop Classic Shampoo til 335 kr. 

Hvis man både går op i, hvad man putter i håret, og hvordan flasker tager sig til på badeværelset, er canadiske Aesop det perfekte valg. De fleste modebutikker i Paris har allerede taget sæben til sig, hvor A.P.C. bl.a. har lavet et samarbejde med den populære sæbeproducent. 

 Journal Fine pant til 1.200 kr. 

Hvis man godt kan lide sorte jens, men gerne vil have sweatpants behagelighed og jakkesætbuksens formalitet, er danske Journals nye ’Fine Pant’ lige sagen. 

 A.P.C. Small Zip Wallet til 1.230 kr. 

A.P.C. har lavet en meget praktisk og flot lille pung, der har lige har plads til det nødvendige. Den fylder ikke meget mere end en kortholder, til gengæld er det slut med at tabe mønter ud af pungen.

 Norse Projects Jens Melton til 1.200 kr. 

En uldskjorte er genial til de kolde vinterdage, og den kan både bruges som en normal skjorte, eller i stedet for en striktrøje. 

 Mont Blanc ”M” Resin Ballpoint Pen til 2.860 kr. 

Gør det lækkert at skrive noter og indkøbslister. Mont Blanc-pennen er bare en klassiker, der pryder ethvert skrivebord. 

 DJI Phantom 3 Standard til 7.509 kr. 

Optag dine ferier fra fugleperspektiv. Dronen er nem og sikker at flyve, og har alt hvad du skal bruge med det indbyggende kamera og live HD-view på din smartphone. 

 Adidas EQT 3/3 F15 OG til 1.650 kr. 

Den sidste store nyhed fra Adidas. Den nye serie består af tre modeller, hvor denne er konstrueret omkring to af tyskernes mest succesfulde teknologier, Boost og Primeknit. 

 Le Klint Caché gulvlampe til 5.495 kr. 

En af de største danske designklassikere er tilbage med en ny og moderne gulvlampe. Moderne, stilren og nostalgisk på samme tid. 

 Monocle Guide to Good Business til 425 kr. 

Er du iværksætter, direktør eller business-studerende, og kan du godt bruge lidt gode råd og friske input? Så burde du læse Monocles guide til god business, som er en håndbog til dem, der gerne vil lave en virksomhed, der holder. 

 

 


66 North Gunnar til 890 kr. 

Et par sweatpant som både kan bruges under skibukserne og i hjemmet. Ja, i virkeligheden er kombinationen af gennemført design og teknologi også cool i gadebilledet.

 Son of a Tailor Skræddersyet T-shirt CE No. 2 til 395 kr. 

Få skræddersyet en kvalitets T-shirt fuldstændig efter din overkrop. Son of a Tailor sælger også gavekort, man kan give til sin far eller gode ven, som ikke rigtig ønsker sig noget. 

 Derek Rose Lingfield Striped Cotton Pyjama set til 1.940 kr. 

Når du kommer hjem efter en lang og travl arbejdsdag, er der ingen bedre selvforkælelse end at trække i en blød bommuldpyjamas. Og så selvfølgelig en sikker vinder mod de kolde vinternætter.

 DANSK Clothing Rail Rectangle til 2.398 kr.

Har man for meget tøj og for lidt plads til store klædeskabe, så hæng dine skjorter, jakker og t-shirts op på denne Annaleena-designede beklædningsstang. Den kan også bruges i badeværelset til håndklæderne. 

 Han Kjøbenhavn Hauss Raven til 1.000 kr. 

Solen skinner heldigvis også om vintern, og når solen står lavt, kan det være svært at se ud af øjnene på cykelturen. Han Kjøbenhavns solbrille er klar til at løse det problem og samtidig gøre dig utrolig cool. 

 Acne Studios Micha til 2.195 kr. 

Lyslåsen i striktrøjen er meget populær denne vinter, og Acne, der altid har været glad for den slags detaljer, er selvfølgelig klar med en kvalitets uldtrøje med en lynlås i siden. 

 Ernest Hemingway ”Der er ingen ende på Paris” til 249,95 kr.

En klassier fra Ernest Hemingway, der både er et sprudlende portræt af Paris i årene efter 1. Verdenskrig og af hans lykkelige forhold til sin første kone, Hadley.Sune Ehlers kunstværker 

Grafiker og kunstner Sune Ehlers laver personlige værker til sine kunder. Du kan få portrætteret din familie, venner eller eget liv. Et rigtig godt bud på den betænksomme julegave.  

 DANSK Adam Stool til 1.700 kr. 

Har man plads til en bardisk eller et af de meget eftertragtede samtalekøkkener, er en barstol fra DANSK et oplagt juleønske. 

 Royal Republiq Nano Raw Gloves til 700 kr.

Danske Royal Republiq laver gode læderprodukter til fornuftige priser. Den klassiske sorte læderhandske er her piftet lidt op af lynlåsdetaljen. 

 Pulltex Proptrækker til 229 kr. 

Der er lavet proptrækkere i en milliard forskellige udformninger. Sjovt nok er der en, der fungerer bedre end alle de andre. Har du måske nogensinde set en vintjener med et lysende, elektrisk monstrum? Pulltex er de professionelles mærke, som åbner din flaske hurtigt, elegant og uden hokuspokus. Den teflonbelagte skrue nærmest glider ned i proppen, og den patenterede todelte hæver, trækker den gnidningsfrit op.

 

 

 

 

Masahiro MV Santoku til 980 kr.

 

Masahiro er solidt japansk håndværk uden foldet blærestål eller ædle træsorter i håndtaget. Ikke desto mindre har grøntsagskniven santokuen en perfekt balance i hånden, og dens let rundede klinge glider gennem løget og dets venner. Dine tern, ringe, klodser og stave har aldrig været så præcise.

 Sack It Woofit Bluetooth Headphone til 999 kr. 

Sack It er mest kendt for sine sækkestole, men kan også lave god lyd. Disse høretelefoner kan forbindes til alt via Bluetooth, og kan med sin ’active noise’-funktion minimere alt baggrundstøj ude. 

 NN.07 Walt 6120 til 999 kr. 

Polotrøjen var overalt i sommer, men den er så sandelig også meget brugbar om vinteren. Især når den som denne model fra NN 07 er i 100 procent uld. Bær den inderst eller over en T-shirt i stedet for en trøje. 

 Kinfolk Table Recipes for Small Gatherings til 297 kr. 

 

Det profilerede mad- og livsstilsmagasin Kinfolk, er, udover at pryde div. indretningsbloggeres billeder, enormt dygtige visuelt. Kan man godt lide kunst og mad og endnu bedre en sammenblanding af disse, bør man ønske sig Kinfolks nye kogebog. 45 profiler af madlavere og smagsskabere kokkerer og underholder. 

 Rega RP1 til 2.495 kr. 

Den mest autentiske og stilede måde at lytte til musik på er klart med en pladeafspiller. Denne pladeafspiller fra Rega rækker langt over forventninger til et produkt i denne prisklasse. 

 Georg Jensen Koppel GMT Gangreserve 41 MM til 21.400 kr. 

Georg Jensen klassiske urserie fra 1978 bliver hele tiden opdateret. Denne model blev lanceret sidste år, men er stadig bundet op på de klassiske design-dyder med enkelt design og et urværk i verdenklasse. 

 AMI Classic Double Breasted Coat til 4.499 kr. 

Den pæne treknaps-frakke er bedste du kan trække i denne vinter. Og er den dobbelt radet er det bare endnu mere spot on. 

 Sonic Editions Michael Jordan til 2.115 kr. 
Basketspilleren over dem alle er fanget midt i et perfekt dunk. Et oplagt juleønske for den store basketfan. 

 Yves Sant Laurent La nuit de L’Homme Le Parfum Intense til 530 kr. 

Den har ikke kun en flot flaske, den dufter også rigtig godt. Det er en maskulin og intens duft, men samtidig giver essensen af violet blade og citron noget friskhed, som man har brug for her om vinteren. 

 Cykelfabrikken Lysegrøn sport fra 4.800 kr. 

Hos Cykelfabrikken kan du få sammensat din nye cykel præcis efter dit hoved. Og med deres lækre dele bliver den helt sikker utrolig flot og gennemført. 

 Phillips Series 9000 shaver til 2999 kr. 

Phillips giver dig med deres nyeste barbermaskine den ultimative barbering. Hovedet kan skiftet så den også kan bruges som trimmer. 

 

 

Richard Ford ’Kald mig Frank’ til  299 kr. 

Richard Fords nyeste roman i serien om figuren Frank Bascombe, der nu er blevet 68 og pensioneret. Orkanen Sandy har hærgens hans by, Hadam, og det kan den pensionerede ejendomsmægler ikke lade være med at reflekterer over. Klart en af årets bedste bøger. 

 Normann Copenhagen Just Chair til 1.640 kr.

Træ i indretningen er meget moderne i disse år, og sammen med et par stål ben står den godt til de flestes hjem anno 2015.  

 Armada Harlaut Insulated Jacket Denim 2.399 kr. 

Tag gademoden fra skateboardmiljøet dirkete over på pisten med Armadas nye skijakke, som er skabt i samarbejde med den store freestyleski-stjerne, Henrik Harlaut.  

 Church’s small Travel Care Kit til 740 kr. 

Thomas Church startede med at lave sine håndlavede kvalitetssko i 1873, og Chuarch har formået at holde samme standard og samtidig følge med tiden. Med deres rejse- skoplejesæt får man alt, hvad man har brug for til at holde sine lædersko på toppen i mange år. 

 Les Deux S.T. Croix Metal til 1.249 kr. 

S.T. Croix er stilrent og klassisk ur med sort urskive i rustfrit stål. Fås også med en urrem i flettet læder. 

 Maincph boxershorts og strømper på abonnement fra 75 kr. 

Onlineshoppen Main Copenhagen leverer undertøj direkte til din dør - og kan ligeledes oprettes som abonnementservice. Klassisk og enkelt undertøj, T-shirts og sokker i gode kvaliteter; designet i blødt bomuld og simple farver med velsiddende pasformer. 

 Sandqvist Hugo til 1.695 kr. 

Svenske Sandqvist laver tasker i enkelt design og fine kvaliteter til skandinaviske vejrforhold. 

 Wilfa Svart Presisjon til 2.999 kr. 

En automatisk kaffebrygger som laver perfekt tempereret kaffe. Samtidig er Wilfas kaffebrygger også pæn nok til at have stående fremme i køkkenet. 

 Mads Nørgaard X Saysky Rip Stop Jacket til 800 kr. 

Det københavnske sports- og livsstilskoncept Saysky har slået sig sammen med Mads Nørgaard og udarbejdet en lille løbetøjskollektion. Her har man forenet det bedste fra de to verdener og skabt et vellykket og smagfuld produkt. 

 

 


Saturdays Cable Beanie Grey Heather til 410 kr. 

Kabelstrikket er brandvarmt denne vinter. 

A.P.C Leon Derby shoes til 2.575 kr. 

 Et par franske derby-sko går både til fest og på kontoret. Det lidt mindre polerede look gør den mere uformel, men samtidig giver den ønskede elegance, som dine sneakers ikke kan give dig. 

 TID, no. 1 Walnut Leather til 1600 kr. 

Remmen kan nemt skiftet på dette enkle herreur, hvor de forskellige læderremme alle er i lækker kvalitet. 

 Mathieu Le Maux 1000 Sneakers til 199,95 kr.

Bogen alle sneaker-entusiaster bør ønske sig til jul. Den er fuld af flotte farverige illustrationer og baggrundshistorier bag alle de kendte mærker. Læs også om de dyreste, de sjoveste og Kanye Wests foretrukne. 

 

LÆS OGSÅ: Garderobe-psykologi: Derfor går du klædt som du gør

 

LÆS OGSÅ: Stor guide: 79 gode køb til vintergarderoben

 

LÆS OGSÅ: 17 stilsikre støvler til vinteren