Der er ingen tvivl om, at Virgil Abloh har sat et stort aftryk på modeverden gennem sit arbejde for forskellige brands, herunder især Louis Vuitton. Den franske modegigant har gentagende gange hyldet designeren, og blandt andet har brandet afholdt udstillingen ’Coming of Age’, der skulle ære Virgil Ablohs minde, og som kunne opleves på Foundation Louis Vuitton i Paris i foråret.

Nu har Louis Vuitton sat sig for at udfolde historien om Abloh gennem en ny bog udgivet af forlaget Assouline, som brandet netop har lanceret. Bogen ’Louis Vuitton: Virgil Abloh’ er inddelt i otte kapitler, som er samme antal kollektioner, designeren nåede at udforme gennem sin tid hos modehuset.

Bogen indeholder 320 billeder fra Virgil Ablohs tid hos Louis Vuitton samt beretninger fra folk, der var tæt på designeren som fx Kid Cudi og Kendall Jenner.

Foruden billederne og beretningerne dykker bogen også ned i nogle af de modetendenser, som Virgil Abloh var særligt inspireret af, som fx hiphoppen i 90’erne, der fulgte designeren gennem hele sin karriere.

’Louis Vuitton: Virgil Abloh’ kan købes fra 15. september hos assouline.com.

 

Virgil-books.jpg

 

Virgil1.jpg
Foto: Bogdan "Chilldays" Plakov.
Virgil2.jpg
Foto: Jean Baptiste Mondino.
Virgil3.jpg
Foto: Louis VUitton Malletier.
Virgil4.jpg
Foto: Victor Virgile/Gamma-Rapho/Getty Images.
Virgil5.jpg
Foto: Courtesy of Louis Vuitton.