scroll-down

Sådan gør du din garderobe sommerklar

Ja, det er rart at mærke D-vitaminerne strømme gennem blodårerne, men med sommerens sol kommer også udfordringen med at sammensætte en ventilerende garderobe. Inden du giver op på forhånd og forfalder til nylonshorts og løse T-shirts, så læs med her. Der findes nemlig et væld af oplagte sommertekstiler, der kan få dig velklædt gennem de varme dage.

Af Magnus Fuglsang Søgaard
Foto: PR
Mode Euroman

Sene cykelture, lange, lyse nætter, kolde kringler under den varme dis og en fortjent følelse af afslappet hedonisme. Sommeren er endelig over os, men samtidig kradser det i hovedbunden. For med de varme måneders ankomst, melder sig også en bekymring, der er større end frygten for, om strandkroppen er klar: Hvilket tøj skal vi iføre os?

Sommeren er en svær årstid at klæde sig på til, medmindre du har en slags livsstil, hvor røvslidte badeshorts og en forvasket T-shirt er det eneste, du behøver i sommerheden.

For de fleste af os er det desværre ikke tilfældet, og derfor ender vi ofte i en situation, hvor vi står med to elementer, der synes at have et dikotomisk forhold til hinanden: stil og varme.

Men sådan behøves det ikke at være.

Tekstilerne, du bærer, spiller nemlig en stor rolle i at holde kroppens temperatur i vater og er derfor et godt sted at starte, når sommergarderoben skal bygges op.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Sommertøj, Stilguide, Stil og Herremode