scroll-down

Sådan gør du din garderobe sommerklar

Ja, det er rart at mærke D-vitaminerne strømme gennem blodårerne, men med sommerens sol kommer også udfordringen med at sammensætte en ventilerende garderobe. Inden du giver op på forhånd og forfalder til nylonshorts og løse T-shirts, så læs med her. Der findes nemlig et væld af oplagte sommertekstiler, der kan få dig velklædt gennem de varme dage.

Af Magnus Fuglsang Søgaard
Foto: PR
Mode Euroman

Sene cykelture, lange, lyse nætter, kolde kringler under den varme dis og en fortjent følelse af afslappet hedonisme. Sommeren er endelig over os, men samtidig kradser det i hovedbunden. For med de varme måneders ankomst, melder sig også en bekymring, der er større end frygten for, om strandkroppen er klar: Hvilket tøj skal vi iføre os?

Sommeren er en svær årstid at klæde sig på til, medmindre du har en slags livsstil, hvor røvslidte badeshorts og en forvasket T-shirt er det eneste, du behøver i sommerheden.

For de fleste af os er det desværre ikke tilfældet, og derfor ender vi ofte i en situation, hvor vi står med to elementer, der synes at have et dikotomisk forhold til hinanden: stil og varme.

Men sådan behøves det ikke at være.

Tekstilerne, du bærer, spiller nemlig en stor rolle i at holde kroppens temperatur i vater og er derfor et godt sted at starte, når sommergarderoben skal bygges op.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommertøj, Stilguide, Stil og Herremode