Modeuge i København: Wood Wood forår/sommer 2014

Modeuge i København: Wood Wood forår/sommer 2014

Wood Wood bød til show i de imposante lokaler i Glyptoteket, hvor det københavnske brand viste kollektionen for forår/sommer 2014. Og netop Glyptoteket med dets rigt ornamenterede arkitektur og marmorudsmykninger udgjorde både modstykke og naturlig forlængelse til Wood Woods kollektion, der var stærk på sportslige referencer og marmorlignende print.

Wood Wood fører de stærke elementer fra overtøjet videre, og næste forår er der igen gode bomber- og varsityjakker at finde. Derudover præsenterede Wood Wood også længere frakker i tynde materialer samt to tekniske outdoorinspirede jakker, der bestemt hører til blandt en af de mere interessante innovationer fra mærket.

Der er flere steder i kollektionen inspiration fra sportens verden med både tracktoppe og løbe-/cykelinspirerede tights, der blev båret under løsere shorts. Wood Wood har med fin succes udviklet og raffineret deres prints de seneste sæsoner. Som modvægt til de mere kulørte indslag fandtes også fremragende two-tone elementer som kraftige T-shirts og suit-pants, der skabte en fin balance og fuldendte en flot kollektion.


Karl Oskar Olsen, Lotte Bank Nielsen og Brian SS Jensen.