Rowing Blazers

Nu kan du hjælpe i kampen mod skovbrande ved at købe rugby-trøjer

En lang række kendte har samlet millioner af kroner ind til Australien. Amerikansk mærke donerer nu penge fra tøjsalg til redningsorganisation.

De mange skovbrande, der har spredt sig i Australien i de seneste måneder, har kostet mere end en milliard dyr livet. Sådan lyder det fra Verdensnaturfonden (WWF), som også beretter, at især koalaer, kænguruer og kakaduer er ramt af brandene. Samtidig er et område på mere end 10 millioner hektar brændt ned i den sydøstlige del af landet.

Der er med andre ord gevaldigt brug for nødhjælp til Australien.

Alverdens kendisser – skuespillere, komikere, musikere, sportsstjerner – har da også for længst meldt ud, at de har givet økonomisk støtte til den australske befolkning og de australske myndigheder. Blandt andet har Leonardo DiCaprio doneret 20 millioner kroner til redningsarbejdet gennem sin klimafond Earth Alliance, mens også Phoebe Waller-Bridge, Nicole Kidman, Metallica og Russell Crowe har sendt penge til det hårdt ramte kontinent.

Rowing3-ny.jpg

Nu kan du også hjælpe til i kampen mod skovbrandene. Nemlig ved at købe en rugbytrøje fra mærket Rowing Blazers. Tøjmærket, som er stiftet af Jack Carlson og har base i New York, har sat et udvalg af deres poloshirts til salg på nettet. Alle indtægter herfra går direkte til Wires, Australiens største redningsorganisation for dyreliv.

”Vi er helt ødelagte af historierne om de australske skovbrande og den ødelæggelse, de har udøvet på regionen og dyrelivet. Vi vil gerne gøre vores del i støtten til Australien, og vi beder om din hjælp,” skriver Rowing Blazers i en mail til deres kunder.

Rowing5-ny.jpg

Køb rugbytrøjerne her.