Det har ikke set godt ud længe.

I sommer kritiserede flere mindre mærker, såsom OperáSport og Magma, virksomheden for ikke at betale dem for de varer, mærkerne leverede til Wood Woods butikker, og kort efter præsenterede mærket et rekordunderskud på lige omkring 10 millioner kroner.

I dag blev der sat to streger under den endelige katastrofe: Wood Woods bestyrelse har nemlig indgivet en konkursbegæring af virksomheden hos Sø- og Handelsretten. Det skriver Fashion Forum.

“Carrington ApS (selskabet bag Wood Wood, red.) vil gerne udtrykke vores dybeste taknemmelighed til alle medarbejdere, samarbejdspartnere og kolleger, som har støttet os gennem årene og i denne udfordrende tid. Ejerne og nuværende ledelse er fortsat håbefulde om, at virksomheden med sit stærke brand og talentfulde medarbejdere kan fortsætte i en eller anden form efter administrationsprocessen,” skriver de i en pressemeddelelse fra mærkets administrerende direktør og medejer Mads Lunøe.

Mads Lunøe var ellers med til at skyde flere millioner i det kriseramte Wood Wood tilbage i sommeren 2023. Denne kapitalindsprøjtning var dog ikke nok til at få vendt den synkende skude.