Sådan får du et gratis ur med Trendhim

Mange ting her i livet hjælper os med at se godt ud, men hvor mange har, hvad der skal til for at fortælle historier? Fra dansk-designede ure til håndlavede armbånd – Trendhim mener, at accessories til mænd er mere, end man umiddelbart skulle tro. Og de giver gratis Wanderer Kevil ure væk for at bevise det.

Når du tænker på storytelling, tænker du sandsynligvis ikke straks på accessories til mænd. Men for Trendhims stiftere, Mikkel og Sebastian, er det præcis, hvad de tænkte på, da de startede deres virksomhed i 2007.

“For mig startede det, da jeg købte min første halskæde i tidernes morgen. Når jeg tog den på, blev den en del af min stil og hjalp mig med at udtrykke en smule af, hvem jeg var dengang. Vi gør det allesammen – med tøj, biler og endda maden, vi laver. De her ting udgør, hvem vi er, og hjælper med at fortælle vores historier til os selv og dem omkring os,” forklarer Mikkel Andersen, Kreativ Direktør. 

Trendhim  ved, at vi alle er mere end én historie. Og måden vi udtrykker det på, er ikke den samme i dag som sidste år… eller for den sags skyld sidste uge. Manden, der kom godt igennem jobinterviewet, har noget andet at fortælle, når han er i byen med vennerne i weekenden. Din historie forandrer sig.

Fortæl din historie med et gratis ur

Fra guldfarvede formelle ure skabt til at blive båret med et fint skræddersyet jakkesæt, til kronografure i stål designet til at holde til dine mest anstrengende eventyr: Der findes virkelig et ur til enhver mand og enhver historie. Det sjove ligger i at finde uret — eller urene — der passer til dig.

Som et eksklusivt tilbud til Euromans læsere giver Trendhim de første 250 ordrer et Gratis Wanderer Kevil ur  (værdi: 999DKK) med ethvert køb på over 500DKK. 

rst-tys-classic-2watchcover1.jpgBegynd at fortælle din historie med over 6.000 unikke produkter – Designet til mænd

Kvalitet til overkommelige priser

“For os er den perfekte accessory mere end bare noget, der trender i øjeblikket eller hvad end, der er cool på Instagram. Vi designer de fleste af vores produkter internt og fokuserer på stil og holdbar kvalitet. Det er noget, vi har arbejdet hårdt for – at opbygge et designteam, der viser den danske æstetik frem til resten af verden,” siger Mikkel.

Ligesom designet er kvaliteten af materialerne også noget, Trendhim konstant fokuserer på. Fra ure lavet med rustfrit stål i kirurgisk kvalitet og safirglas til håndlavede armbånd med natursten: De er stolte af produkter, der forbliver en del af din historie i årevis.

“Vi startede Trendhim allerede mens vi gik på gymnasiet, så vi vidste fra starten af, at pris var noget, vi ville have fokus på. Det er vigtigt, at alle har mulighed for at nyde accessories i høj kvalitet – ikke kun fyren med hjørnekontoret,” tilføjer Sebastian Petersen, Trendhims CEO.

RST-Megashoot-Neck2-1-20861.jpg

Få et gratis Wanderer Kevil ur med hver ordre på over 500DKK – Kun for Euroman-læsere

Hvad er din historie? Det er det første spørgsmål, du bør stille dig selv, før du shopper hos Trendhim . Med over 6.000 produkter er det nemt at finde noget til enhver lejlighed, men teamet hos Trendhim vil gerne have dig til at tænke over hvorfor, du har noget på.

Som Mikkel udtrykte det, “Det er ikke så kompliceret. Alle historier har detaljer. Vi er her for at hjælpe dig med at finde dine.”

Det eneste spørgsmål, vi står tilbage med, er så… hvilken historie vil du fortælle?

For at hjælpe dig i gang med din historie, giver de et Gratis Wanderer Kevil ur væk med hver ordre på over 500DKK. Tilbuddet er eksklusivt for Euroman-læsere, så vent ikke for længe.

For at få dit gratis ur:

  1. Følg det her link
  2. Tilføj hvad end, du ellers vil have for mindst 500DKK
  3. Kevil uret bliver gratis, før du går til kassen
  4. Tilbuddet er begrænset til de første 250 ordrer

__________________________________________________________________________________

*Tilbuddet med et gratis Wanderer Kevil ur er gyldigt for de første 250 ordrer eller så længe lager haves. Tilbuddet kan udelukkende aktiveres ved at bruge linket til formålet. Tilbuddet kan ikke benyttes efter købet er udført. Tilbuddet gælder kun ved et køb på mindst 500 DKK.