Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sæt dig bare i kø nu: Supreme sætter sit præg på ikonisk Nike-sneaker

Foto: Supreme

Supreme sætter sit præg på ikonisk Nike-sneaker

Nike’s Air Force 1 Low er blevet udstyret med et Supreme-logo.

Sneaker-nørder og Supreme-fans verden over kan godt begynde at glæde sig. Sammen med Nike har det amerikanske kult-mærke netop offentliggjort et samarbejde om Nikes klassiske Air Force 1 Low-model, der udkommer som en del af Supremes forårs- og sommerkollektion.

Og hvorfor egentlig gøre det sværere end det er, har designerne bag tilsyneladende tænkt. Alt, man har gjort, er nemlig at printe et lille rødt Supreme-logo på siden af de to originale versioner af skoen, den helt hvide og den helt sorte. Derudover medfølger et par farvede snørebånd med Supreme-print for dem, der virkelig har brug for at fortælle omverdenen, hvor deres nye sneakers er fra.

Det vides endnu ikke præcist, hvornår Supreme x Nike Air Force 1 Low udkommer, men den vil lande i et af de sædvanlige torsdags-drops, som Supreme har praktiseret længe både online og i deres butikker. Det siger sig selv, at du skal være rigtig hurtig, hvis ikke du vil ende med at betale overpris hos en såkaldt re-seller efterfølgende. Se nærmere på skoen her:

supremenike1.jpg

supremenike2.jpg

supremenike3.jpg

supremenike4.jpg

supremenike5.jpg