Kunstner Sergei Sviatchenko er et stilikon for mange – og det har han også været for An Ivy-stifterne Alexander Gram og Nikolaj Dylsing Olsen i flere år. Vi har selv her på Euroman udråbt ham som Danmarks bedst klædte mand for hans 50'er og 60'er garderobe bestående af især mørkeblå blazerjakker med guldknapper, kakifarvede chinos, regiment-stribede slips og håndsyede brogue-sko.

Sviatchenko er indbegrebet af det look, An Ivy godt kan lide. Derfor var det også nærliggende, at Sviatchenkos modeplatform Close Up And Private og An Ivy i 2020 gik sammen og skabte minikollektionen ’The Splash’, der bestod af slips, bow ties og skjorter.

Nu vender man tilbage med kollektion nummer to, hvor man udvider porteføljen af items. Udover slips og skjorter består kollektionen ’The First Snow In Bauhaus’ af knælange sokker, kasketter, bælter og en let frakke.

Alle produkter og styles kan mikses og matches efter behag. Deres fælles manifest ’The Etiquette For The Modern Classicist’ pryder igen som label i flere af produkterne.

”Jeg kan se alle iklæde sig denne kollektion – uanset alder. Fra min kones mor til min vens børn og ham selv. Kollektionen er både komfortabel og ubesværet," siger Sergei Sviatchenko i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Min reference til denne kollektion skal findes i den tyske kulturbevægelse Bauhaus og dets grundlægger Walter Gropius samt Wassily Kadinsky. Gennem mange bøger har jeg fundet små detaljer, som har været udgangspunkt for inspirationen. Det kunne være arkitektens skjorte, den tynde lange dustcoat eller andre fine detaljer, som tilsammen har skabt en collagelignende kollektion af fragmenter og tanker fra blandt andet dette univers. Parallelt har jeg også haft samme inspiration til min serie af malerier af netop samme navn: 'The First Snow in Bauhaus'"

Kollektionen kan købes fra klokken 14.00 i dag på an-ivy.dk. De enkelte styles er limiteret til et oplag mellem 20-50 stk.

An ivy 2.jpg

An ivy 3.jpg

cuap 3.jpg