Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Tid til vinter-accessories: 19 gode handsker, halstørklæder og huer

Tid til vinter-accessories: 19 gode handsker, halstørklæder og huer

Hold dig varm fra top til tå.

Temperaturerne har ramt frysepunktet, vintermørket har fået overtaget, og det efterhånden en nødvendighed at iklæde sig vinter-accessories som handsker, halstørklæder og huer for at holde varmen.

Men vinterens accessories får alt sjældent den kærlighed, som de fortjener. For faktisk kan det være dem, der sætter prikken over i’et som den subtile, udslagsgivende detalje, når man klæder sig på til det kedelige vintervejr.

Og vinter-accessories behøver bestemt ikke matche den mørke årstid. Særligt et halstørklæde og en hue kan være et fremragende værktøj til at eksperimentere med mere vovede og friske farver eller mønstre, der kan stå i kontrast til den ofte mørke og monokrome vinteruniform.

Tommy Hilfiger Wool Scarf

90’er tendensen raser fortsat i modebilledet, og det betyder, at store logoer er genopstået som trend. Og de store logoer har fået en stor plads i Hilfigers univers, hvilket kommer til udtryk i dette halstørklæde i uld, der forener det bedste fra den elegante herregarderobe med store bogstaver, der næsten giver associationer til fodboldhalstørklædet. Fusionen fungerer.

Pris: Ca. 670 kr. på tommy.com

H&M skindhandsker

Hos H&M formår man at lave skindhandsker til priser, hvor alle kan være. Og kvaliteten er rigtig fin. 

Pris: 199 kr. på hm.com

Wood Wood Kardin Scarf

Nuancer af rød og særligt orange har været en udpræget tendens på både catwalken og gadebilledet op til denne vinter. Hos Wood Wood finder man halstørklædet, der gør det muligt at adoptere den farverige tendens uden den bliver for larmende og dominerede. Derimod bliver den et friskt, men også subtilt pust under den mørke vinterfrakke. 

Pris: 800 kr. på woodwood.com

Acne Studios Pansy Wool Hue  

Tør man kaste sig over de friskere vinterfarver, kan man også prøve kræfter med Acne Studios’ huer. Svenskerne leger med en bred farvepalet, når de igen sætter deres velkendte smiley på AW16-kollektionen. Huen fåes også i blandt andet orange, pink og gul, men også grå og sort.

Pris: 695 kr. hos acnestudios.com

Les Deux Wool Scarf

Med et halstørklæde i en lysegrå uld går man aldrig galt i byen. Uanset om vinterfrakken er camel, navy, army grøn eller en fjerde farve, så kan det lysegrå halstørklæde altid bruges.

Pris: 599 kr. på stvalentinshop.dk  

Gosha Rubchinskiy Beanie 

Den russiske designer Gosha Rubchinskiy er en dominerende del af den postsovjetiske modebølge, der dominerer det øjeblikkelige modelandskab. Og selv om designerens kollektioner typisk er revet væk fra hylderne med det samme, så er det minsandten stadig muligt at få fat i en hue fra AW16-kollektionen.

Pris: Ca. 225 kr. på soulland.com

Moncler Gloves 

Moncler er eksperter, når det kommer til vinterekviperring. I AW16-kollektionen finder man blandt andet et par handsker, der er blevet piftet op med Tricoloren, som vi også kender fra Thom Browne, der igennem flere år har designet for Monclers Gamme Bleu-linje.

Pris: Ca. 1.154 kr. på moncler.com

Louis Vuitton Petit Damier Scarf

Et diskret og luksuriøst halstørklæde fra Louis Vuitton med modehusets ikoniske Damier signaturmønster.

Pris: Ca. 2.230 kr. på louisvuitton.com

Weekday Lil Knit Beanie

Militærreferencerne er altoverskyggende denne sæson. Det ved de hos Weekday, hvor man kan finde denne lette hue i sæsonens vigtigste farve. 

Pris: 100 kr. hos weekday.com 

Zara handsker

Godt nok har camouflage-printet ikke været helt væk fra modebilledet på noget tidspunkt, men dette efterår er det alligevel blomstret op efter flere store modehuse har fortolket på det maskuline mønster. Hos Zara har man sat camoen på et par handsker, der kan tilføre et iøjnefaldende løft til et monokromt vinterlook.

Pris: 179 kr. på zara.com

Calvin Klein Cooper camo scarf

Endnu et eksempel på camouflagens tilbagevenden til modebilledet. Hos Calvin Klein kommer det til udtryk i et alsidigt halstørklæde, som man passende kan bære vinteren igennem, imens man venter på, at Raf Simons skal præsentere sin første kollektion som designer for netop Calvin Klein.

Pris: ca. 335 kr. hos calvinklein.com

Hermés Scarf 

Camel har længe været en dominerende farve i vintergarderoben. Og er man på udkig efter et luksuriøst halstørklæde i farven, kan man alliere sig med Hermés, der har ramt den helt rette nuance med deres halstørklæde cashmere.

Pris: 3.100 kr. på hermes.com

NN07 Wool Cap

Ønsker man et alternativ til huen, kan NN07’s baseballkasket i uld blive en god vinterfølgesvend. Her behøver man ikke fryse om hovedet, selv om kasketten er den foretrukne hovedbeklædning. 

Pris: 599 kr. på nn07.com

Tommy Hilfiger hue

Vær med til at hylde 90’erne med Tommy Hilfiger og mærkets retrosatsning, hvor det gamle logo er altoverskyggende.

Pris: 400 kr. på dr-adams.dk

Gucci Tartan wool scarf with bee

Alessandro Michele har revolutioneret det gamle italienske modehus med sin pyntesyge æstetik, der helt unikt trækker referencer til en række forskellige strømninger i modekulturen. En af de strømninger er den amerikanske preppystil, hvor tartan-mønsteret ofte har været at finde på halstørklæderne.

Nu er mønsteret også en del af Guccis portefølje, og det er samtidig blevet prydet med den karakteristiske Gucci bi.

Pris: ca. 1638 kr. hos gucci.com

Won Hundred Madrid Unisex Scarf

Det ikoniske bandana har fået vokseværk hos Won Hundred, der har kreeret et tyndere alternativ til uldhalstørklædet i et Paisley mønster.

Pris: 300 kr. på wonhundred.com