Indrømmet: Det er en farve, som kræver noget tilvænning.

Men nu er det også andet år i streg, at de store modehuse har satset på rød som efterårets mest moderigtige farve, så måske er du endelig klar til at inkorporere farven i din daglige garderobe?

”Den største farvetendens forrige efterår og vinter var rød, og den er stadig en ting. Det er både den postkasserøde og bordeaux, og mange kører colorblocking, så hele outfittet er rødt. Andre blander den postkasserøde med bordeaux," sagde Euromans moderedaktør, Kenneth Pihl Nissen, da han forleden udpegede de otte største trends til efteråret og vinteren.

"Jeg er personligt ikke på all red i min egen garderobe, det er for meget for mig, men jeg kan godt lide at tage et par blå vaskede jeans, sætte dem sammen med en rød uld- eller cashmere strik og så en blå duffelcoat. På den måde bliver det mere preppy."

Derudover ser et par røde strømper, som man lige kan ane, til nogle lave Dr. Martens-sko, meget stilfuldt ud. Pas dog på med de røde bukser, for så kan du hurtigt ligne en pensionist fra Whiskeybæltet.

Vi har her udvalgt 17 forskellige ting i rød til efterårs- og vintergarderoben:

21 drakes rød.jpg

Drake´s Red Japanese Linen Spread Collar Shirt til 2.300 kroner.