20 ting, der beviser, at rød er efterårets farve

20 ting, der beviser, at rød er efterårets farve

Rød bliver den helt store tendens dette efterår. Hvis du har mod på at prøve noget andet end de nedtonede jordfarver, har vi her udvalgt 20 forskellige røde ting, som vil klæde din garderobe.

Indrømmet: Det er en farve, som kræver noget tilvænning. Men det er altså rød, som alle de store modehuse har satset på til denne efterårs- og vintersæson. Det er der egentlig også noget forfriskende ved.

"Rød giver et friskt pust og er et modsvar til efterårsgarderobens mørke udtryk," som Euromans moderedaktør, Søren Kolborg Sørensen, sagde for nylig, da han udpegede farven som den helt store tendens.

"Det er alle nuancer af rød – gerne rød kombineret, så det bliver et monokromt look. Men du kan også bare bruge enkelte elementer for at bryde med resten af din påklædning," forklarede han.

Et par røde strømper, som man lige kan ane, til nogle lave Dr. Martens-sko, ser fx meget stilfuldt ud. Pas dog på med de røde bukser, for så kan du hurtigt ligne en pensionist fra Whiskeybæltet. Medmindre du går med det monokrome look.

Vi har her udvalgt 20 forskellige ting i rød til efterårs- og vintergarderoben:

Norse rød.jpg

Norse Projects Ruben Polo Colour Block til 1.000 kroner.

A kind rød.jpg

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her