Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ugens mode-overblik: De næste Air Force 1 fra Nike lyser op i mørke

Foto: Nike

Ugens mode-overblik: De næste Air Force 1 fra Nike lyser op i mørke

Der er også nyt tøj fra Palace, Rains og North Face.

Retroveste fra North Face i friske farver

North Face er gået tilbage i arkivet for at finde inspiration og har lanceret en håndfuld nye Nuptse-veste i retrostil. Beklædningen blev oprindeligt designet i 1996, og de nye veste har beholdt flere af de karakteristiske træk fra dengang som det skinnende ripstopnylon.

Samtidig er der kommet en række opgraderinger som indvendige lommer og en hætte, der er gemt af vejen, men kan foldes ud.

Vesten fås i friske farver som orange, gul, lilla og rød, hvilket kan sende tankerne tilbage til de varmere tider, når du ifører dig den i vintermånederne. Køb vesten på North Faces hjemmeide. Prisen lyder på 1.140 kroner.

Teknisk militærtøj fra Korea

Koreanske IISE har taget elementer fra to store tendenser, der fylder modebilledet i øjeblikket; teknisk tøj og militære referencer og har sat det sammen i deres nye kollektion til efteråret og vinteren, hvilket er utroligt vellykket.

Der er veste, fleecejakker, cargobukser og et stort udvalg af hættetrøjer.
Se hele kollektionen fra IISE her.

Palace afslører hele Juergen Tellers lookbook for vinter

Det er altid en fornøjelse at se fotograf Juergen Tellers lookbooks til Palace, som aldrig ligner alle de andres. Der er fuld knald på billederne til vinterkollektionen, som er skudt rundt omkring i Japan i både industrielle og grønne omgivelser.

Kollektionen indeholder knitwear, tracksuits, outerwear og en stor del er designet i camouflage. Du vil kunne købe de første produkter fra 5. oktober på Palaces webshop.

Rains udvider kollektionen til vinterjakker

Danske Rains er kendt for deres regntøj i slanke silhuetter og matte farver, men nu opgraderes overtøjet til at modstå ekstreme vejrforhold som dansk vinter og sibirisk kulde. Rains er nemlig klar med en ny kollektion af vinterjakker til mænd og kvinder, som du kan få fingrene i fra den 1. oktober.

I første omgang kan du vælge mellem den knælange model og den korte jakke, der stopper ved taljen, og for at undgå unødig kønsforvirring er alle modellerne unisex. Tjek jakkerne nærmere ud på Rains hjemmeside.

Nike tilføjer lys og stroppe til Air Force 1

Nike går all in på det futuristiske og industrielle design i deres kommende og nye version af Air Force 1. Når det bliver mørkt, vil sålen nemlig lyse op og blive neon grøn. Samtidig er snørebåndene erstattet med en bred strop med Swoosh’en.

Skoen, der har fået navnet Air Force 1 Utility QS, vil både kunne fås i en sort eller hvid variant, men en egentlig udgivelsesdato er ikke meldt officielt ud endnu. Det forventes dog, at den snart rammer butikkerne i løbet af efteråret.