Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Barack Obama i en bomberjakke, der er blevet populær.

Foto: Getty Images

Ugens mode-overblik: Internettet vil have Barack Obamas bomberjakke med '44' på ærmet

Ugens mode-overblik handler denne gang om Calvin Klein, Stone Island, Seiko, Converse x Carhartt WIP og om en bomberjakke, der stjal fokus ved stor basketball-kamp.

Converse og Carhartt WIP fortsætter deres fede samarbejde

Sidste efterår indledte Converse og Carhartt WIP et helt nyt collab med nogle Chuck 70-modeller. Der var tale om 'Chuck 70 Chalk' og 'Chuck 70 Milner'.

Nu er makkerparret klar med en opfølgning, eller rettere sagt; trioen. Converse og Carhartt WIP har nemlig fået selskab af GORE-TEX, og sammen har man denne gang opdaterede high tops-modellerne af Chuck 70.

Skoene kommer i en sort og en hvid version med gummiprint-detaljer og 3M refleks-tape. GORE-TEX' berømte teknologi sikrer en vandtæt indre membran. Derudover er skoen brandet med navnet på hælen og bagerst. Hvert par kommer med tre sæt snørebånd og har Converse og Carhartt WIP co-brandede såler.

Du kan købe dem her til en pris på 1.000 kroner.

2.jpg

3.jpg

1.jpg

Stone Island camouflerer sig

Efter først at have udgivet deres Shadow Project-linje og efterfølgende en taske-kollektion med Porter tidligere på måneden kan Stone Island nu præsentere deres 'Ghost'-kollektion for SS19. Den er gennempræget af ideen om camouflage og er holdt meget minimalistisk. Farvepaletten gælder kun beige, sort og blå.

Stone Island har prissat produkterne fra 1.700 kroner til 6.800 kroner og kan købes nu på deres hjemmeide.

Stone Island 1.jpg

Stone Island 2.jpg

Stone Island 3.jpg

A$AP Rocky og Shawn Mendes er blandt kampagnestjernerne for Calvin Klein

Calvin Klein har løftet sløret for mærkets nyeste S19-kampagne, hvor man har hevet stjerner som Shawn Mendes, Noah Centineo, Kendall Jenner og A$AP Rocky ind som frontfigurer. Billederne er skudt i et forstadsmiljø, i soveværelser, badeværelser, i baggårde og på bagsædet af biler, fordi de skal frembringe universelle følelser af nysgerrighed, samvær, seksuel udforskning og oprørskhed, skriver man.

Calvin1.jpg

Calvin nyt.jpg

calvin 3.jpg

Seiko udgiver mere overkommerligt alternativ til deres 'Marinemaster' 

På ur-fronten er der godt nyt til dem, der længe har været forelsket i Seikos Prospex Marinemaster-ur, men har fundet det for dyrt. Seiko har nemlig udgivet en babyversion af 'Marinemaster' i to varianter. Én med stålrem og blå skive og én med sort gummirem og sort skive.

Modellerne SBDC065 (stålrem) og SBDC071 (gummirem) ligger omkring 9.000 kroner og præsenterer dermed et fornuftigt alternativ til Marinemasteren, som i Prospex-serien ligger på den anden side af 20.000 kroner. I Danmark har Arberg Time blandt andet taget urene hjem. Det ene er allerede udsolgt, men du kan stadig købe det andet med gummirem hos dem.

 

Seiko1.jpg

Seiko2.jpg

Barack Obamas bomberjakke stjal showet ved basketball-kamp

USA's tidligere præsident Barack Obama har ofte skullet høre meget for sine tøjvalg. Kan du huske, da internettet ikke kunne tilgive Obama for hans jakkesæt? Eller da han blev mobbet for sine brede morjeans (som faktisk senere gik hen og blev cool)?

Nu er det en bomberjakke båret af Obama, der trækker opmærksomhed på nettet - og alle elsker den. Obama havde jakken på i onsdags til en basketball-kamp mellem Duke og the University of North Carolina. 

Det specielle ved den sorte bomberjakke er tallet '44' på ærmet. Obama var som bekendt præsident nummer 44 i USA. 

GQ kan afsløre, at jakken var særligt produceret til Obama af mærket Rag & Bone ved udgangen af hans anden præsidentperiode. Mærket fortæller til mediet, at de aldrig forventede, at Obama ville bære den i offentligheden. 

Du kan købe jakken her, men det er dog uden '44' på ærmet.

M265251OB-001-C.jpg