Howell_mizuno 1.jpeg

Margaret Howell og Mizuno er et godt match

Hvis du har spillet fodbold, er der en chance for, at du på et tidspunkt har prøvet et par støvler fra Mizuno. Et undervurderet japansk sportsmærke, som dyrker retro-æstetikken og leverer højt på kvalitet i materialerne.

Fokus på kvalitet har Mizuno bestemt tilfælles med den engelske tøjdesigner Margaret Howell, men hvor Mizuno kan larme i farvekombinationerne, skaber Margaret Howell elegant og enkelt tøj. Og tøj i store proportioner, der altid sidder godt.

Nu er de to mærker for første gang gået sammen om en lille outdoor-linje, som er særdeles vellykket. Der er tale om en hiking-coat og hiking-jakke i Gore-Tex og et par tekniske sneakers. 

Du kan læse mere om samarbejdet og købe produkter fra kollektionen her.

Porter.jpg

Porter og JJJJound forenes igen

Da den japanske taske-darling Porter fyldte 85 år tidligere i 2021, lavede man en række samarbejder med forskellige brands for at markere mærkedagen. Det canadiske designstudio JJJJound var blandt de udvalgte, og det første samarbejde bød på duffel-tasker, briefcases og punge.

Porter og JJJJound følger nu op på sucessen og har denne gang taget skuldertasken under kærlig behandling. Den fælles skuldertaske kommer i nylon, med aftagelig rem og i to forskellige størelser. Farven er 'iron blue'.

Er du træt af overfyldte lommer, kan de erhveres her.

samsoe-samsoe-nordisk-stillness-collaboration-fw21-info-001.jpg

Samsøe Samsøe og Nordisk vil have dig ud i naturen

I Danmark har ugen også budt på et spændende samarbejde. Med 120 år på bagen må man kalde Nordisk for specialister inden for dun og outdoorudstyr som fx telte. Kærligheden til udelivet deler Nordisk med landsmændene fra Samsøe Samsøe, og derfor hylder man sammen friluftslivet i en ny kollektion.

En kollektion, der blandt andet består af langtidsholdbare produkter som down slippers, soveposer, tæpper og termokander. "Tanken bag kollektionen er at bringe den trendy storby-livsstil ud i outdoor-universet," skriver man.

Vil du i naturen med nogle af produkterne fra Nordisk x Samsøe Samsøe-linjen, finder du den her.

palace-salomon-xt-6-release-date-info-price-04.jpg

Har Salomon og Palace lavet dine nye sneakers til efteråret?

Overvejer du at anskaffe dig et par Salomon Xt-6, men er alligevel blevet lidt afskrækket af, at man ser dem så meget i gadebilledet efterhånden? Så er denne nye udgave af den populære sko måske noget for dig.

Skateboard-connaisseuren fra Palace har camoufleret Xt-6-modellen og skabt tre forskellige colorways. Det er en stærk kandidat til efterårets sneaker, og du kan bestille den online fra i morgen her.