Det er ikke undercutten. Heller ikke L.A.-hestehalen. Og slet ikke det tjavsede surferlook.

USA’s mest populære herrefrisure er derimod maskinklippet i siderne og klippet med saks på toppen af hovedet, som den unge mand, der drikker øl på en solbeskinnet amerikansk tagryg i midten af billedet herover.

Det er amerikansk GQ, der har fundet frem til det store lands mest efterspurgte hår ved at spørge ikke mindre end 500 barbersaloner fra Florida til Washington State og Maine til New Mexico.Denne magtdemonstration i research viser, at amerikanere i hele landet stort set ønsker den samme frisure, en frisure, der er militært maskulin uden at være provokerende. Dog er der lidt udsving i New York og Los Angeles, hvor der er hård konkurrence fra undercut. Men selv i disse byer, er det den mere klassiske kombination af kort håndklippet og stramt maskinklippet på toppen, der laves flest af hos barbererne.

Kunne du tænke dig USA’s mest populære frisure, så bed din frisør om at klippe en tre-fire centimeter med saks på toppen, og eventuelt lidt med barberkniv for at give det lidt struktur. Siderne og nakken skal klippes med maskine, en lille centimeter langt. Den går man ikke galt i byen med.

LÆS OGSÅ: 00'er frisur vi håber ikke vender tilbage

LÆS OGSÅ: 9 tendenser du bør kende denne sommer

LÆS OGSÅ: Danmarks største designtalent forlod drømmejob i Paris, nu er han på vej mod toppen med sit eget mærke