Hvis du har en gammel barndomsdrøm om at være Buzz Lightyear, du aldrig har udlevet, så kan du godt støve den af og finde den frem igen. Du har hvert fald nu muligheden for at iklæde dig hans sko i en Vans-udgave.

Disney® PIXAR Toy Story har i samarbejde med Vans nemlig lavet en ny kollektion, der hylder Toy Storys animerede univers. Kollektionen består først og fremmest af sko, men den byder også på strømper, rygsække, t-shirts, underbukser og kasketter.

Og der er ikke tale om små skjulte referencer til animationsfilmen, der efterhånden er kult. Tværtimod. Den hvide Sk8-Hi Reissue model med den lilla sål, limegrøn sidestribe, hæl og snude er nærmest en tro kopi af selveste Buzz Lightyears sko i filmen og passer glimrende til resten af hans rumdragt.

Du kan også få et par vans, der er plastret til med de små grønne mænd eller en westernudgave i denim, med kopletter på siden og en sidestribe i læder, der Woody værdig.

Netop Woodys cowboystøvler er også at finde i kollektionen, men naturligvis i en gummiskosudgave. De er lavet i en Sk8-Hi Reissue PT model i læder og har en lille kaktus broderet på siden.

Man må sige, at de nye sneakers er tro mod det animerede barneunivers, for under den karakteristiske Vans-gummisål står der ’Andy’ med sort tape. Andy, der som bekendt er den lille dreng i filmen, der har både Woody, Buzz Lightyear, Rex, kartoffelmanden og alle de andre på sit værelse.

Kollektionen kan købes i de europæiske Vans butikker fra den 29. november. 

LÆS OGSÅ: Jack and Jones lancerer eksklusive sneaks dette efterår

LÆS OGSÅ: Adidas relancerer den første NMD-model til december

LÆS OGSÅ: 66 North + Euroman-samarbejde: Sådan får du efterårets lækreste jakke