Varmt samarbejde: Se den nye kollektion fra Soulland og 66°North
Foto: Soulland

Varmt samarbejde: Se den nye kollektion fra Soulland og 66°North

Kollektionen er en fortsættelse af mærkernes tidligere samarbejde og er målrettet den urbane livsstil.

Forrige efterår løftede Soulland og det islandske mærke 66°North sløret for deres første, fælles designsamarbejde, og dette efterår vender de to mærker tilbage med en ny kollektion.

Kollektionen består af 12 stykker tøj og accessories og er en forlængelse af det tidligere samarbejde, der omfattede fire jakker. Den nye kollektion er skabt ud fra ønsket om beklædning, der kan modstå ekstreme vejrforhold såvel som en urban livsstil, og består af både jakker, fleecetrøjer, huer, et par handsker og en bæltetaske.

Silas Adler, kreativ direktør i Soulland, udtaler i en ny pressemeddelelse, at man vil kunne se og mærke brandets ånd ført videre i den nye kollektion.

”Det er et privilegium at kunne lancere endnu en kollektion med 66°North – hvor vi især har kunne fokusere på at kombinere et stærkt historisk brand og teknisk viden med den nysgerrige og eksperimenterende tilgang, der kendetegner Soulland,” siger han.

Priserne på de forskellige items spænder fra cirka 210 kroner til 3.380 kroner, og kollektionen bliver lanceret 5. oktober 2017. I mellemtiden kan du tage et nærmere kig på kollektionen herunder.

LÆS OGSÅ: Modeserie: I hælene på guldsmeden og charmøren Kalle Glamour

LÆS OGSÅ: Mandagens detalje: Brun er en af efterårets vigtigste farver

LÆS OGSÅ:Instagrams mest hypede sweater er lavet til at vise dine underbukser