Du kan nu udforde din søn eller datters køreeevner, ved at tage til Fords Driving Skills for Life d. 3. og 4. september 2016 på FDM Sjællandsringen i Roskilde. Her kommer de unge bag rattet og så er det helt gratis.

Tilmelding til Driving Skills for Life her. 

En dag i bilens tegn

Her giver Ford en dag i bilens tegn, hvor de unge mennesker kan forbedre køre- og bremseteknik, blive bedre til afstandsbedømmelse, og lære hvordan man undgår frontale sammenstød.

Ford sørger for en afslappende lounge til fædrene, hvor I kan følge med i strabadserne på banen, foruden at I kan få en eksklusiv prøvetur i en Mustang.Test af udødelighed

På kurset bliver udødeligheden testet, hvor de unge skal køre mens de tager selfies, lave opdateringer på Facebook og prøve at køre i påvirket tilstand. Alt sammen på en sikker og underholdende måde. Fordi det ikke behøver at være kedeligt, at få de bedste færdigheder, til at blive en god bilist.

Kombinationen af manglende koncentration, høj hastighed og manglende rutine i trafikken gør nemlig, at de 18-24 årige er overrepræsenteret i Vejdirektoratets uheldsstatistik over tilskadekomne - og i 2015 var tallet 18%.

Derfor gentager Ford sidste års succes med Driving Skills for Life, og inviterer igen til en anderledes, sjov og lærerig dag, hvor fædre og sønner får en oplevelse for livet og sønnerne samtidig bliver endnu bedre bilister.

Selfies med 100 km/t

Det kan godt være, at det er dit barns aldersgruppe, der er overrepræsenteret i ulykkesstatistikken, hvor unge i alderen 18-24 år er involveret i en tredjedel af samtlige trafikulykker, selvom de kun udgør 10% af befolkningen - men du kan også selv blive klogere.

For du kan se, hvordan det er, når dit barn bliver sat bag rattet, mens han tager selfies og opdaterer Facebook med 100 km/t: Det svarer til henholdsvis at køre 400 og 560 meter i distraheret tilstand.


Drunk & Drug driving-udfordring

Du får også set dit barn køre i simuleret påvirket tilstand. For unges brug af alkohol og euforiserende stoffer påvirker også ulykkesstatistikkerne i stor stil.

Derfor har Ford udviklet dragterne Drunk Driving Suit og Drug Driving Suit, som gør, at de unge på egen krop kan føle effekten af at køre i påvirket tilstand, og hvordan deres reaktionsmønstre og motoriske evner bliver forringet.

 Driving Skills for Life har gennem de sidste 11 år været et tilløbsstykke i lande som England, USA, Tyskland, Spanien og Frankrig. I Danmark er det andet år Ford afholder kurset.

 Se her, hvordan det foregik sidste år: 

Foto af: Michael Danvad

Dato og holdtider:

3. september kl. 9.30 – 13.30

4. september kl. 14.00 – 18.00

Der kan være 75 på hvert hold.

Sted: FDM Sjællandsringen Roskilde
Abildgårdsvej 17
4000 Roskilde

Tilmelding kan ske her.