Verdens største bilprogram kører snart ind på de danske veje. ’Top Gear’ har et globalt publikum på omkring 350 millioner, og programmet er solgt til over 200 områder verden over. Nu er turen altså kommet til Danmark.

Kanal 5 har købt rettighederne til ’Top Gear’, og hyret TV-vært Felix Smith, skuespiller Dar Salim og tidligere racerkører Jesper Carlsen som værter.

”Top Gear er mit alltime yndlingsprogram, og jeg var ikke to sekunder i tvivl om, at det her skulle jeg lave. Jeg har interesseret mig for i biler lige så længe, jeg kan huske og et af mine mål i livet er at prøve at køre så mange forskellige biler som muligt. ’Top Gear’ passer perfekt ind i den ambition. Jeg er stolt og lykkelig over at få lov til at drøne Skandinavien rundt med to gode venner i nogle af verdens fedeste biler. Det er svært for mig overhovedet at kalde det et arbejde,” siger Felix Smith i en pressemeddelelse.

Programmets omdrejningspunkt er fede biler krydret med stunts og udfordringer fra gæster og værter på programmet.

Optagelserne til ’Top Gear’ begynder allerede på den jyske vestkyst i september 2019. Efter planen bliver programmet sendt på Kanal 5 i foråret 2020.